به گزارش خبرنگار مهر، حسین انواری در همایش مدیران کل کمیته امداد گفت: پیشگیری از فرهنگ سوء بیکاری و مستمری بگیری به عنوان یکی از آفتهایی که در معرض آن هستیم از اقدامات ضروری است که باید انجام شود چرا که عادت کردن به بیکاری و مستمری بگیری ظلمی است به خانوادههای تحت پوشش که مانع شکوفا شدن استعدادهای آنها میشود.
به گفته وی، گسترش طرحها و مشاغل متنوع و زودبازده، کم سرمایه، پایدار و بهبود محیط کسب و کار و حمایت از مشاغل خانگی، برقراری حمایتهای موثر از بیکاران در جهت دسترسی آنان به اشتغال پایدار، توسعه حرفه آموزی دانش آموزان و ادامه تحصیل آنان در هنرستان، پشتیبانی و بازاریابی مطمئن جهت عرضه مطلوب محصولات مددجویی از ضرورتهای پیش رو در حوزه توانمندسازی است.
سرپرست کمیته امداد در مورد حاشیه نشینی نیز تاکید کرد: باید از مهاجرتهای بی رویه مددجویان از روستاها به شهرها که باعث حاشیه نشینی میشود پیشگیری کرد این مهاجرتها بر رواج بیکاری و ناهنجاری و ایجاد فساد و بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر دامن می زند و همچنین باعث افزایش هزینه های نظام نیز می شود .
انواری افزود: ایجاد سلامت و اعتدال روانی و افزایش اعتماد به نفس، تغییر در نگرش نسبت به مشکلات و کاهش ناخشنودی از ملایمات زندگی، افزایش ضریب سازگاری با محیط و امید به زندگی و نشاط و شادابی، جلوگیری از افسردگی و ناهنجاریهای فردی و اجتماعی خصوصا در میان جوانان و به خصوص دختران بازمانده از تحصیل و ازدواج و... از جمله اقداماتی است که برای خانواده ها انجام خواهد شد.
سرپرست کمیته امداد گفت: کمیته امداد امام خمینی توانسته است اظهار نظر مقبول حسابرسی مستقل دفتر مقام معظم رهبری درباره صورتبندیهای مالی خود را احراز کند.
انواری به برنامه های راهبردی پنج ساله پنجم این نهاد اشاره کرد و افزود: افزایش ضریب نفوذ خدمات حمایتی کمیته امداد، کاهش آسیبهای اجتماعی در خانوادههای جامعه هدف، توانمندسازی خانوادهها، افزایش خدمات مشاوره برای 30 درصد جامعه هدف از دیگر اقداماتی است که در این برنامه پیش بینی شده است.
وی به ایجاد مرکز بازرگانی کمیته امداد برای فروش تولیدات مددجویی و حمایت از اشتغال مددجویان امداد اشاره کرد و گفت:این امر به دلیل چگونگی توزیع تولیدات مددجویان انجام شد و باید به گونهای عمل شود که چرخه تولید در خانوادههای مددجویان متوقف نشود.
سرپرست کمیته امداد در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد تسهیلات در نقاط محروم تاکید کرد: در صورتی که منابع به صورت مساوی در همه مناطق توزیع شوند از عدالت فاصله گرفته میشود و لازم است در توزیع تسهیلات به مناطق محروم توجه بیشتری شود. ضمن اینکه گسترش چتر حمایتی بیمه و خدمات مشاورهای،تحصیلی، روانی، مذهبی از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه توانمندسازی خانوارهاست که آثار خوبی را بر جای میگذارد.
انواری در ادامه با اشاره به لزوم توسعه استفاده از تکنولوژیها و ابزارهای جدید در کمیته امداد گفت: توسعه شبکههای رایانهای به کاهش هزینهها و ارتقای بهره وری و کارآمدسازی نیروی انسانی کمک میکند.
نظر شما