به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام مسئولان آموزش و پرورش گلستان در حال حاضر دو مدرسه سیار ویژه دانش آموزان عشایر در استان فعالیت دارند.
فروردین ماه سال 89 در پی انتشار گزارشی مبنی بر "تحصیل 27 دانش آموز در مدرسه ای با گیربکس و کلاج و دنده" مسئولان آموزش و پرورش تلاش کردند، برای ادانش آموزان این منطقه مدرسه ای نو بسازند.
در پی انتشار گزارشهای خبرگزاری مهر مبنی بر وضعیت نامناسب محل تحصیل 27 دانش آموز عشایر منطقه گنبد کاووس از سوی وزارت آموزش و پرورش دستور تهیه دو واحد مدرسه پیش ساخته مورد تاکید قرار گرفت و دانش آموزان عشایری سال تحصیلی جدید را در مدرسه جدید آغاز کردند.
پیش از انعکاس مشکلات مدرسه اتوبوسی، 27 دانش آموز منطقه عشایر نشین بخش "داشلی برون" گنبد کاووس که از روستای مرزی استان گلستان است، در دو دستگاه اتوبوس سیار به تحصیل می پرداختند.
دانش آموزان مدرسه اتوبوسی گنبد کاووس در کمتر از 24 ساعت از انتشار گزارش تصویری و خبری خبرگزاری مهر با اقدام ارزنده مسئولان وزارت آموزش و پرورش صاحب مدرسه ثابت شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان به مدارس عشایری استان اشاره و اضافه کرد: فلسفه مدارس عشایری سیار است.
عیسی پایین محلی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سنخیت مدارس عشایری چون ییلاقی و قشلاقی است، مدارس سیار بوده و یک جمعیتی که متمرکز باشند، مدرسه اتوبوسی نخواهیم نداشت.
وی اظهار داشت: تعدادی از دانش آموزان عشایر مهاجرت می کنند به خراسان شمالی و در هنگام کوچ باید یک کانکسی باشد که در ان به تعلیم بپردازند.
پایین محلی تعداد مدارس سیار استان را دو مدرسه اعلام و تصریح کرد: مشکلی برای ساخت و مقاوم سازی مدارس در استان نداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: تغییر جمعیتی در سیستم آموزشی 6.3.3 در استان نداریم و فقط تغییر آرایشی داریم.
عیسی پایین محلی از سیستم آموزشی جدید مانند بازی فوتبال نام برد و اظهار داشت: فقط در این سیستم تغییر آرایشی داریم.
وی اظهار داشت: در این سیستم معلم همان است و نیاز ما نیروی انسانی و فضاست که تدبیر شده است.
وی عنوان کرد: مشکلات تغییر ساختاری مشکلات خاص خود را دارد و مهم انست که ما درحال برنامه ریزی و تدبیر هسیتم تا مشکلات به حداقل برسد.
پایین محلی گفت: بخش فرهنگ سازی این کار انجام شده و بارها در رسانه ها و صدا و سیما به آن پرداخته شده است.
وی اظهار داشت: طرح تغییر بنیادین آموزش و پرورش به تمامی مسئولان آموزش و پرورش داده شده تا آنها نیز در جریان باشند.
پایین محلی گفت: ما تاکنون یکی از بهترین استانهایی بودیم که در این زمینه کار کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان به طرح تک نوبته کردن مدارس اشاره و اضافه کرد: بنای کار ما این است که در سال جاری به این هدف دست یابیم.
وی گفت: از آنجاییکه در طرح تغییر بنیادین آموزش و پرورش باید یک کلاس به مدارس اضافه شود، احتمال دارد در برخی مدارس شیفت چرخشی داشته باشیم.
نظر شما