سید ولی الله عظمتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ایجاد مشکلات زیست محیطی، از بین رفتن پوششهای گیاهی، گونه های گیاهی و جانوری، گسترش حاشیه نشینی اطراف شهرها، وابستگی غذایی و گسترش پدیده زمین خواری و سودا گری زمین از دیگر اثرات منفی تغییر کاربری اراضی است.
وی همچنین سختی و طاقت فرسا بودن فعالیتهای کشاورزی، عدم توسعه مکانیزاسیون، بالا بودن هزینه تولید در بخش کشاورزی و سایر موارد را از دلایل عمده تغییر کاربری اراضی دانست و اظهارداشت: توسعه مکانیزاسیون در راستای اقتصادی شدن تولید محصولات کشاورزی نقش مثبت دارد که باید به این مهم توجه شود.
فرماندار رشت با بیان اینکه کشاورزی محور توسعه است، گفت: این شهرستان یکی از قطبهای مهم کشاورزی در استان گیلان محسوب می شود و درصد زیادی از شاغلان منطقه مزبور در بخش کشاورزی و دامداری فعالیت دارند.
وی تاکید کرد: توجه به بخش کشاورزی و دامپروری زمینه ماندگاری روستائیان را در روستاها فراهم می آورد از این رو باید برای افزایش بهره وری اقتصادی این بخش تلاش شود.
عظمتی در ادامه بیمه محصولات کشاورزی را راهکار مقابله با حوادث طبیعی و زیربنای توسعه پایدار دانست و یادآورشد: کشاورزان می توانند با بیمه کردن محصولات خود امنیتی را برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ایجاد کنند.
نظر شما