به گزارش خبرنگار مهر، بار دیگر از خادمین سفرهای نوروزی در روزهای اخیر تجلیل شد و بار دیگر آمارهایی از سفر اعلام شد.
با روی کار آمدن دولت نهم و دهم، شعار توسعه گردشگری ورد زبان ها شد و این شعار تا جایی پیش رفت که هر سفیر و نماینده ای از دورترین کشورها تا همین بغل گوشمان به عنوان دوست و برادر شناخته شد و خط پروازهای مستقیم می رفت که برقرار شود و ویزاهایی که برای اثبات برادری و برابری دولتها، لغو شود و ... .
اما با تمام این اقدامات، هیچ تغییری در وضعیت صنعت گردشگری کشور ایجاد نشد و این صنعت، هنوز جای صنعت نفت را نگرفته و نتوانسته است که جزو پارامترهای رشد اقتصادی این کشور به حساب آید!
حسن موسوی رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی که پیش از این معاون سرمایه گذاری در دوران ریاست مشایی بر این سازمان بود، گویا بار دیگر آمده است که حرفهای مشایی و همراهانش را تکرار کند! وی پس از 7 سال هنوز نهال ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی را آبیاری میکند.
آبیاری نهال 7 ساله ستاد تسهیلات با میلیاردها تومان پول
حسن موسوی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در مراسم قدردانی از خادمین ستاد تسهیلات نوروزی که در اواخر فروردین ماه برگزار شد اعلام کرد: "نهال ستاد مرکزی سفرهای نوروزی کشور امروز 7 ساله شده است و با تلاش مشایی این ستاد در سال 85 پایه گذاری شد و دو سال نیز در دست بقایی بود و امسال نیز توفیق آن نصیب ما شد" توفیقی که گویا تنها در میان مشایی و رفقایش تقسیم میشود و هیچکس بهرهای از آن نبرده و نخواهد برد!
اما نکته قابل تامل آن است که برای هر سال آبیاری همین نهالی که رئیس سازمان میراث فرهنگی از آن نام میبرد، میلیاردها تومان پول، هزینه میشود.
نهال ستاد تسهیلات نوروزی به گفته کارشناسان، برای نهایت 15 تا 20 روز فعالیت در سال، میلیاردها تومان هزینه می کند و نتیجهاش بر اساس آمار اعلام شده از سوی همین سازمان، تنها 22 درصد اشغال ظرفیت هتلهاست! اما معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، همچنان از ارائه آمار و ارقام ریالی برای ستاد تسهیلات خودداری کرده و تنها به آمار و ارقام نفر سفر اکتفا می کنند و در برابر اعلام این آمار، تنها به این امر بسنده میکند که اجازه ندارم ارقام ریالی به خبرنگاران ارائه دهم!
این نهال، سالانه با بسیج همگانی ارگانها و سازمانهایی ایجاد میشود که هر یک برای 15 تا 20 روز از سال، به حالت آماده باش در میآیند تا با هجوم گردشگرانی که گویا سازمان میراث فرهنگی مسئول جمع و تفریق تعداد آنان است، مواجه شوند.
اما جالبتر اینکه نهال ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی پس از 7 سال فعالیت و با اینکه دبیرخانه اش به صورت دائمی در حال فعالیت است، همچنان به دنبال جذب 7 میلیون گردشگر خارجی است!
این در حالی است که بر اساس پیش بینی رئیس سازمان میراث فرهنگی، برای اداره این 7 میلیون نفر گردشگر خارجی، کشور نیازمند استخدام نیروی کار از خارج از کشور پیدا هستیم. آن هم درست در زمانی که مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در سال 90 را 12.3 درصد اعلام کرده است.
گویا روسای سازمان میراث فرهنگی، تنها به اهداف رشد 150 درصدی برای گردشگر خارجی فکر کرده و اصلا به چیز دیگری چون بیکاری جوانان در داخل کشور، ضرر هتلهای خالی و مدارس اشغال شده و ... نمی اندیشند.
نظر شما