۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۹:۵۰

طی سال گذشته:

سالن ورزشی، کتابخانه، مسجد، کلانتری، پارک و مدرسه در مشکین دشت ایجاد شد

سالن ورزشی، کتابخانه، مسجد، کلانتری، پارک و مدرسه در مشکین دشت ایجاد شد

کرج – خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی کرج گفت: طی سال گذشته سالن ورزشی، کتابخانه، مسجد، کلانتری، پارک و مدرسه در مشکین دشت ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا ناصری شامگاه دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان کرج که در سالن شهید سید مهدی باکری مجتمع فرهنگی آموزشی دشت بهشت برگزار شد، اظهار داشت: طی سال گذشته سالن ورزشی، دو کتابخانه مسجد کلانتری، چهار پارک تفریحی و دو باب مدرسه در مشکین دشت ایجاد شده است.

بخشدار مرکزی کرج ادامه داد: این شهر با مساحت یک هزار  802 هکتار هم اکنون دارای 54 هزار نفر جمعیت است که این آمار طبق آمارگیری سال گذشته است.

وی افزود: در حال حاضر هفت هزار بسیجی، 600 جانباز، 12 هزار دانش آموز، هفتاد هئیت مذهبی در مشکین وجود دارد که امروزه این شهر به یکی از شهرهای مهم و آرام منطقه تبدیل شده است.

ناصری تصریح کرد: تا کنون 20 جلسه در زمینه خاص و متعدد به منظور تجهیز و احداث مدرسه حضرت علی اکبر(ع)، ایجاد پروژه های شهرداری و ایجاد 50 هزار متر مربع برای احداث سالن ورزشی و ... صورت گرفته است.

بخشدار مرکزی کرج اظهار داشت: انشاالله با عمل خالصانه و تلاش و کوشش شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را نیز محقق و به وضوح مشاهده خواهیم کرد.
 

کد خبر 1584775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha