۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۳۰

اخبار خراسان شمالی/

7 کارگاه آموزشی در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی برگزار شد

7 کارگاه آموزشی در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی برگزار شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: برگزاری 7 کارگاه آموزشی در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، حفاظت از محیط زیست نیازمند فرهنگ سازی است و ... از مهم‌ترین عناوین خبری امروز خراسان شمالی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مشاورامور بانوان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: طرح ملی رحمت در راستای تقویت و تعالی فرهنگ و تعمیق باورهای دینی بانوان با بهره گیری از آموزه‌های حیات بخش قرآن و سیره اهل بیت (ع) و معرفی الگوهای رفتاری، با هدف تحکیم بنیان خانواده و افزایش سطح آگاهی و ارتقاء مهارت‌های زندگی بانوان استان با همکاری استانداری خراسان شمالی برگزار شد.

سارا کامیار افزود: تاکنون 7 کارگاه آموزشی در 2 بخش آموزش تحکیم بنیان خانواده و کمک‌های اولیه در شهرستان‌ها و با حضور اساتید مجرب از حوزه علمیه خواهران و جمعیت هلال احمر برگزار شده است.

وی گفت: دراین کلاس‌ها رابطین امور بانوان کارگاه‌های تحت پوشش و شرکت‌های تعاونی و کلیه بانوان شاغل در این اداره کل حضور داشتند.

حفاظت از محیط زیست نیازمند فرهنگ سازی است
 
رئیس اداره محیط زیست شیروان گفت: حفاظت از عرصه‌های طبیعی نیازمند فرهنگ سازی است
 
حبیب لشکری نقش رسانه‌ها و آموزش وپرورش را در فرهنگ سازی حفاظت از محیط زیست بسیارمهم خواند وافزود: رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی می‌توانند نگرش زیست محیطی را در افراد جامعه ایجاد کنند.
 
وی با تاکید بر رعایت نظافت در طبیعت گفت: متاسفانه امروز زباله‌های شهری بخش اعظمی از آلودگی‌های محیط زیست را ایجاد کرده است که علاوه بر آثار مخرب در عرصه‌های طبیعت، سلامت انسان‌ها را نیز مورد تهدید قرار داده است.
 
لشکری افزود: برای جلوگیری از آسیب‌های جبران ناپذیر زیست محیطی، باید برای داشتن زمینی پاک بکوشیم و با جمع آوری زباله در مخزن‌های سرپوشیده در جهت سالم سازی محیط زیست و سلامت زمین گام برداریم.
 
2 تا 8 اردیبهشت ماه به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده و شعار سال 91 این هفته «سلامت زمین- سلامت انسان» اعلام شده است.
 
حمایت اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی از 3 پایان نامه دانشجویی
 
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی اعلام کرد: در سال گذشته سه پایان نامه دانشجویی توسط این اداره کل مورد حمایت معنوی و مالی قرار گرفت.
 
علی حسین پورپاکزاد، بررسی و ارزیابی وضعیت بازار تعاونی‌های دام و طیور، بررسی رابطه کیفیت زندگی کاری و بهره وری در بین کارکنان شرکت‌های تعاونی و همچنین نقش تعاونی‌های فراگیر ملی را در کاهش فقر از جمله عناوین این پایان نامه‌ها عنوان کرد.
 
وی ادامه داد: در جهت ترویج و توسعه فرهنگ تعاون و به منظور شناخت نقاط ضعف و قوت بخش تعاون، اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد که مرتبط با اهداف و سیاست‌های بخش تعاون باشند را مورد حمایت معنوی و مالی قرار می‌دهد.
 
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی همچنین از آمادگی این اداره کل جهت حمایت از پایان نامه‌های مرتبط با بخش تعاون در سال جاری نیز خبر داد.
کد خبر 1584792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha