به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مسعود سمیعی نژاد با اشاره به اجرای طرحهای توسعه در سال ۹۰، اظهار داشت: با بهرهبرداری این طرحها بیش از هشت هزار نفر از جوانان جویای کار در پروژههای توسعه فولاد مبارکه مشغول به کار شدند.
وی با تشریح عملکرد شرکت فولاد مبارکه اصفهان طی سال گذشته، افزود: سرمایهگذاریهای اجرایی در افزایش ظرفیت تولید، اجرای طرحهای توسعه، ایجاد اشتغال برای جوانان، بومیسازی صنعت فولاد از جمله دستاوردهای ارزشمندی است که با تلاشهای کارکنان صنعت و متخصصان داخلی محقق شد.
تأمین بیش از ۸۰ درصد نیاز طرحهای توسعه در داخل کشور
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در ادامه بیان داشت: دستیابی به سرمایهگذاریهای طرحهای توسعه به مبلغ ۱۲۹ میلیارد تومان و ۵۱ میلیون ۲۳۰ هزار یورو در زمینه راهاندازی این پروژهها برای افزایش ظرفیت و رسیدن به ظرفیت ۱۲ میلیون تن تولید فولاد خام و همچنین انعقاد تعداد۶۳ قرارداد توسعه به مبلغ ۱۰ هزار و ۷۲۳ میلیارد ریال از جمله فعالیتهای توسعه فولاد مبارکه در سال ۹۰ است.
وی تأمین بیش از۸۰ درصد نیاز طرحهای توسعه و خطوط تولید از طریق تأمینکنندگان و سازندگان داخل کشور را نشان از ایستادگی، پایداری و اعتماد به نفس ایرانیان برای رهایی از وابستگی به بیگانگان و خنثی کردن تمام تحریمهای غربیها بوده است، گفت: در این راستا طی سال گذشته تعداد شش هزار و 916 قطعه و تجهیزات در داخل کشور بومیسازی شده که از رشد ۱۴ درصدی در مقایسه با سال قبل برخوردار است.
ساخت ۱۹ هزار و ۲۹۶ قلم کالا برای نخستین بار در کشور طی سال گذشته
سمیعی نژاد با بیان این که تعداد ۱۰۳۶ تجهیزات و ماشینآلات شامل ۱۹ هزار و ۲۹۶ قلم کالا برای نخستین بار طی سال گذشته در کشور ساخته شده، تصریح کرد: بومی سازیهای اجرایی شده سبب جلوگیری از خروج بالغ بر ۱۲۲ میلیون دلار ارز کشور شد که این امر علاوه بر ایجاد ثروت در کشور، زمینه اشتغال جوانان را نیز فراهم کرده است.
وی خرید فولاد هرمزگان و به تولید و بهرهبرداری رساندن آن در اواخر سال ۹۰ را از افتخارات غرورآمیز شرکت فولاد مبارکه بیان کرد و افزود: این شرکت با استفاده از تجربه و تخصص کارشناسان خود پیشرفتهترین واحد فولادسازی کشور را در کنار آبهای نیلگون خلیجفارس به بهرهبرداری رسانده و بیش از ۱۲۰ هزار تن فولاد خام در همین مجتمع تولید شده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به استفاده از تکنولوژیهای مناسب برای حفظ محیط زیست، بیان داشت: این شرکت در سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری برای نصب غبار گیرهای فولادسازی اجرایی کرده که این امر فولاد مبارکه را از فهرست صنایع آلاینده خارج کرد.
تولید بیش از ۵ میلیون تن فولاد خام با رشد ۱۲ درصدی
وی تولید بیش از پنج میلیون ۸۲۰ هزار تن فولاد خام، با رشد ۱۲ درصدی در مقایسه با سال ۸۹ را بسیار مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: این شرکت با وجود اجرای طرحهای توسعه توانسته نیاز کشور به محصولات فولادی تخت را تأمین کند.
سمیعی نژاد کاهش هزینههای تولید، صرفهجویی در مصارف انرژی و بهرهوری نیروی انسانی در سال ۹۰ را از عوامل مهم در کسب موفقیتهای پیدرپی فولاد مبارکه دانست و افزود: این شرکت برای نهمین سال متوالی به عنوان شرکت برتر جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی معرفی شد و طی چهار سال نیز تنها شرکت دریافت کننده تندیس سیمین شده است.
وی اظهار داشت: کسب رتبه برتر بین ۴۰۰ شرکت بزرگ صنعتی کشور در بخش فلزات اساسی، کسب مقام نخست مدیریت مالی کشور و دریافت تندیس شرکت برتر دانشی کشور و راهیابی به جایزه ملی دانشی آسیا، شرکت برتر در رعایت حقوق مصرفکنندگان و دریافت دهها جایزه ملی و بینالمللی از جمله افتخاراتی است که در سال ۹۰ محقق شده است.
نظر شما