به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید علی طاهری افزود: در ماده ۷ شرایط تاسیس رسانه مشخص شده و در ماده ۸ آن نیز به زمان رسیدگی به درخواست مجوز رسانههای مسلسل و برخط (آنلاین) با دو تبصره پرداخته شده است.
وی اظهار داشت: طرح نظام جامع رسانههای همگانی در هفت فصل و ۷۲ ماده، از آغاز سال جاری توسط کمیسیون فرهنگی در دست رسیدگی است.
نایب رئیس فراکسیون بیداری اسلامی مجلس همچنین اقدامات سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در حمایت از جنبش بیداری اسلامی و موج آفرینی و جریان سازی در جامعه دانشگاهی با محوریت فضای مجازی را اقدامی ارزشمند و شایسته تقدیر دانست.
وی با تمجید از توجه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی به این مقوله مهم و کلیدی اظهار داشت: اعضای جامعه دانشگاهی کشور اعم از اعضای هیئت علمی و اساتید گرانقدر و دانشجویان فرهیخته کشور نقش مهم و تعیین کنندهای در حمایت از این جنبش مهم قرن اخیر دارند و مایه خوشحالی است که جهاددانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی طلایه دار این حرکت در سطح دانشگاههای کشور است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر حرکت برمحور ولایت و اعتدال در کلیه فعالیتهای مرتبط با جنبش بیداری اسلامی گفت: این فراکسیون آمادگی خود را جهت بسترسازی و حمایت معنوی از فعالیتهای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در این عرصه اعلام مینماید.
نماینده مردم گرگان و آق قلا گفت: سعدی از جمله شاعران برجسته ایرانی است که توانسته جایگاهی ارزشمند در میان تمامی علاقهمندان به هنر و فرهنگ پیدا کند و درخواست برای ثبت روز بزرگداشت سعدی در یونسکو در واقع ارزش نهادن به کار فرهنگی ایرانی است.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، گفت: ثبت این روز در سازمان یونسکو، تلاش همگانی را میطلبد که باید از ناحیه همه ارگانهای مربوطه که وظیفهشان ترویج فرهنگ فارسی است، صورت گیرد.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به ثبت یکی از ابیات سعدی در سازمان ملل تصریح کرد: به ثبت رسیدن یکی از ابیات این شاعر بزرگ در سازمان ملل نشان دهنده محبوب بودن اشعار فارسی در بین جهانیان است و با ثبت این روز در حافظه یونسکو میتوانیم نقش جایگاه او را بیش از پیش به جهانیان بنمایانیم.
حجت الاسلام طاهری در پایان توجه به ثبت این روز در یونسکو را جزء ضروریات خواند و افزود: ایران یکی از کشورهایی است که به لحاظ پیشرفت دانش و علوم در دنیا مطرح بوده و اگر بتوانیم شاعران خود را بیش از پیش به جهانیان معرفی کنیم، قطعا توانستهایم زبان فارسی را گسترش دهیم و پیشرفتهای کشورمان را از طریق زبان فارسی به دنیا منتقل کنیم.
نظر شما