۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۴۵

جعفری:

زمینه پذیرش اوراق بهادار جدید در بازار بورس یزد فراهم شود

زمینه پذیرش اوراق بهادار جدید در بازار بورس یزد فراهم شود

یزد - خبرگزاری مهر: مدیر بورس منطقه ای یزد گفت: باید زمینه برای پذیرش اوراق بهادار جدید در بازار بورس یزد فراهم شود.

علی اکبر جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: سال 1391 سال تلاش افزونتر در تمامی حوزه های اقتصادی از جمله بازار سرمایه کشور است.

وی افزود: نقش مهمی که بازار سرمایه می تواند در تامین مالی بسیاری از بنگاه های اقتصادی کشور ایفاء کند و موجب رونق و توسعه بیشتر آنان شود، خود موجب رسالت مضاعفی برای کلیه فعالان این بازار است.

جعفری بیان داشت: از یک سو در این سال باید زمینه حضور آحاد مختلف مردم و سرمایه گذاران حقوقی مختلف را برای هدایت پس اندازهایشان به بازار سرمایه فراهم کرد که این مهم با فرهنگ سازی و آموزش عمومی مردم و تبین مزایای سرمایه گذاری در بورس میسر خواهد شد و از سوی دیگر باید زمینه پذیرش اوراق بهادار جدید در بازار فراهم کرد.

وی تصریح کرد: به این منظور باید ضمن شناسایی و آماده سازی شرکت های دارای پتانسیل کافی برای ورود به بازار سرمایه، به توسعه و تنوع بخشی این بازار مدد رساند.

مدیر بورس منطقه ای یزد یادآور شد: بی شک افزایش نقش بازار سرمایه در جذب سرمایه های ایرانیان داخل و خارج کشور و هدایت آن به سوی بنگاه های اقتصادی و تأمین مالی طرح ها و پروژه های اقتصادی با تشریک مساعی آحاد مختلف مردم و فعالان این بازار میسر است.

کد خبر 1585191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha