به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رئوفی ظهر سه شنبه در همایش معماری و درک رفتار محیطی در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج اظهار داشت: توانایی تبدیل مفاهیم ذهنی به کالبد فیزیکی و درک رفتار محیطی نسبت به معماری علاوه بر اینکه دانشجویان و معماران را از سایر افراد متمایز می کند، آنها را با محیط معماری پیوند می زند.
وی افزود: یک طراح باید با تفکر خاص یک مجموعه را طراحی و برنامه های مناسب در راستای توسعه آن را نیز در نظر داشته باشد و برای اجرایی و عملی کردن برنامه های کاری خود تلاش کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه همدان و استاد رشته معماری گفت: دانشجویان معماری باید با یک سری مفاهیم، الگوها و تفکرات انتزاعی زمینه های تعادل و رسیدن به یک معماری پایدار را برای یک مجموعه فراهم کنند.
رئوفی تعادل و رسیدن به یک معماری پایدار را از ویژگی های معماری نسل بعدی دانست و گفت: حرکت درست و سنجیده معماران دارای بیشترین آمار جمعی نمونه برداری در بین دانشجویان این رشته است.
وی با اشاره به اینکه یک معمار یا دانشجوی معماری باید توانایی تبدیل یک مفهوم کاملا انتزاعی را به کالبد فیزیکی سازه ها و بناها داشته باشد، اعلام کرد: این افراد باید با ادله معماری و فنی مفهوم ذهنی خود را به یک کالبد فیزیکی تبدیل و در ساخت بنای نو و جدید همت داشته باشند.
استاد رشته معماری دانشگاه همدان یادآور شد: افراد دارای ویژگی های فوق الذکر در هر جایگاهی که باشند اعم از دانشجو و یا استاد می توانند ادعای معماری داشته باشند.
وی در پایان افزود: طراحی یک فضا بطور قطع از فرهنگ موجود در آن جامعه تاثیر و اقتباس می گیرد و سازه های منطقه غرب نیز باید از همین فرهنگ تاثیر داشته باشد.
نظر شما