۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۳۸

شریفی فر:

برنامه های صداو سیمای سمنان حال و هوای فاطمیه به خود می گیرند

برنامه های صداو سیمای سمنان حال و هوای فاطمیه به خود می گیرند

سمنان-خبرگزاری مهر: مدیر کل صداو سیمای استان سمنان گفت: این مرکز بمناسبت ایام سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) ویژه برنامه هایی را تهیه ، تولید و پخش خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی شریفی فر روز سه شنبه در نشستی پیرامون برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان، افزود:  پخش مراسم سوگواری آن حضرت در مسجد المهدی سمنان با سخنارنی حجت الاسلام بارانی امام جمعه مهدیشهر و پخش مداحی نزار القطری از برنامه های سیمای مرکز سمنان است.

وی تصریح کرد: ویژه برنامه زنده شب شهادت آن حضرت با حضور کارشناسان مذهبی با موضوع بیان دیدگاههای حضرت زهرا (س) در مورد حجاب، زن و عفاف، ویژه برنامه کودک در روز شهادت با دعوت از کودکان قاری قرآن از دیگر برنامه های این مرکز در این ایام هستند.

مدیر کل صداو سیمای استان سمنان تصریح کرد: همچنین این مرکز در نظر دارد با پخش ویژه برنامه هایی با عنوان ضریح گم شده بمدت 30 دقیقه در صبح روز چهارشنبه، ویژه برنامه زنده یاس کبود، پوشش مراسم عزاداری در سطح استان و برنامه زنده عصرگاهی کوچه های بارانی به گوشه هایی از سیره زندگی زندگی حضرت فاطمه(س) و زندگی خانوادگی ایشان را به نمایش بگذارد.

کد خبر 1585306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha