۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۵۴

اخبار کوتاه/

برپایی نمایشگاه "حدیث عشق" در صحنه

برپایی نمایشگاه "حدیث عشق" در صحنه

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: برپایی نمایشگاه "حدیث عشق" در صحنه، برخورد با بدحجابی و پوشش نامناسب ضروری است و... اخبار کوتاه استان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) نمایشگاهی تحت عنوان " حدیث عشق در کوچه های غربت بنی هاشم" در شهرستان صحنه برپا شد.

در این نمایشگاه بخشهایی از دوران زندگی حضرت زهرا (س)، سخنان و وصیتنامه ایشان، خانه حضرت زهرا (س)، قبرستان بقیع، خرابه های شام و نخلهای مدینه به صورت ماکت اجرا و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

براساس این گزارش، این نمایشگاه از امروز تا دهم اردیبهشت ماه در محل ساختمان پایگاه مقاومت شهید مطهری شهرستان صحنه دایر است.

برخورد با بدحجابی و پوشش نامناسب ضروری است

فرماندار شهرستان گیلانغرب گفت: برخورد با افراد بدحجاب و کسانی که پوشش نامناسبت دارند، امری ضروری و واجب است.

اردشیر رستمی افزود: باید برای اشاعه حجاب برتر در جامعه و تقویت آن در سطح مراکز آموزشی و دانشگاهها و ساماندهی این امر، با هرگونه سوء استفاده در ترویج بدحجابی و پوشش نامناسب برخورد می کنیم. 

وی گفت: دستگاههای متولی امر فرهنگ و آموزش باید به مساله رعایت حجاب و حفظ شئونات اسلامی در مراکز آموزشی نظارت بیشتری داشته باشند.

فرماندار گیلانغرب در پایان بر برپایی هرچه باشکوهتر برگزار کردن مراسم های عزاداری حضرت فاطمه (س) تاکید کرد.

عضویت 18 درصد از مردم قصرشیرین در کتابخانه ها

فرماندار شهرستان قصرشیرین گفت: بیش از 18 درصد از مردم قصرشیرین عضو کتابخانه های این شهرستان هستند.

حسین پروین تاکید کرد: این 18 درصد معادل 4500 نفر از ساکنان این شهرستان می شوند که این رقم، رتبه مناسبی برای قصرشیرین در سطح استان محسوب می شود.

وی افزود: سرانه مطالعه در این شهرستان رقمی در حدود 30 دقیقه است که با احتساب دیگر مطالعات این رقم به 90 دقیقه خواهد رسید.

فرماندار قصرشیرین گفت: در شهرستان قصرشیرین به ازای هر عضو دو جلد کتاب در کتابخانه های این منطقه وجود دارد.

دشمنان نظام، تسلیم اراده ملت ایران می شوند

سردار علی نظر عظیمی گفت: دشمنان مجبور خواهند شد که تسلیم اراده پولادین مردم ایران اسلامی شوند.

فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه افزود: با وحدت و انسجام و برادری که بین ملت ایران وجود دارد، دشمن مجبور است تسلیم اراده این ملت شود.

سردار عظیمی گفت: در حال حاضر همگی موظفیم با اعتقاد قلبی و بصیرت سیاسی از اصل ولایت فقیه محافظت کنیم.

الگوگیری صحیح باعث سعادتمندی جامعه می شود

حجت الاسلام علی اوسط کماسی گفت: سعادتمندی جامعه در گرو الگوگیری های صحیح و درست نهفته است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسلام آبادغرب افزود: سعادتمندی جامعه در گرو الگوگیری های صحیح است بنابراین باید الگوهایی را انتخاب کرد که در درجه بالایی از شایستگی باشند. 

کماسی گفت: لازم است در جامعه اسلامی به مقام و منزلت ایشان بیشتر توجه شده و در راستای معرفی وجود نورانی آن حضرت براساس مستندات گام های بهتری برداشته شود.

کد خبر 1585358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha