به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار جوین از جذب 82 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه بخش کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
مهدی فروزان در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهارکرد: در تلاشیم تا با فراهم آوردن مقدمات لازم زمینه بهره مندی جوانان علاقمند از تسهیلات کشاورزی کم سود را فراهم کنیم و همچنین در بازرسی هایی که از ادارات به عمل خواهد آمد با مسئولانی که خرید کالاهای خارجی را بر کالاهای داخلی ترجیح دهند، برخورد خواهد شد.
نمایشگاه آثار دستی و هنری کارآفرینان در نیشابور برپا شد
بخشدار جلگه رخ نیشابور از برگزاری نمایشگاه آثار دستی و هنری دانش آموزان و کارآفرینان این شهرستان به مناسب هفته مشاغل خبر داد.
محمود صادقی هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی مشاغل و رشته های تحصیلی مدارس کار و دانش بیان کرد و افزود: این نمایشگاه دارای 9 غرفه شامل آشپزی، شیرینی پزی، سالم زیستن، بهداشت، فروش منابع کنکور کار و دانش، فرش بافی، کامپیوتر، خیاطی و کارآفرینان موفق می باشد و 110 هنرجو در این نمایشگاه کارهای هنری خود را در معرض دید علاقمندان گذاشته اند.
200 میلیون ریال کالای قاچاق در نیشابور کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور از کشف بیش از 200 میلیون ریال کالای قاچاق در نیشابور با هدف مبارزه با قاچاق و سودجویان اقتصادی خبر داد.
سرهنگ محمدحسن امیری اظهارکرد: مأموران بخش مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی در ایست و بازرسی مقطعی به یک دستگاه کامیون خاور مظنون اقدام به کنترل بار کامیون کردند.
وی اظهار داشت: در انجام این بازرسی تعداد 168 قلم انواع داروی خارجی دندانپزشکی قاچاق به ارزش تقریبی 200 میلیون ریال کشف شد و متهم دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی شد.
نمایشگاه معرفی مشاغل در فریمان آغاز به کار کرد
همزمان با آغاز هفته مشاغل و به منظور آشنایی دانش آموزان با مشاغل و حرفه های گوناگون، نمایشگاهی در هنرستان فنی و حرفه ای محمودیه فریمان گشایش یافت.
مجتبی بزم آرا فرماندار فریمان در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: آموزش و پرورش و مقطع ابتدایی تحصیلی مناسب ترین زمان و مکان برای معرفی و کسب اطلاعات در مورد مشاغل رایج در جامعه است.
طرح تعویض مینی بوس های فرسوده فیرزوه در دستورکار است
فرماندار فیروزه از قرار گرفتن طرح تعویض مینی بوس های فرسوده در دستورکار فرمانداری این شهرستان خبر داد.
محمدرضا حاجی زاده وضعیت مینی بوس های مسیر فیروزه به نیشابور را نامناسب خواند و افزود: با مذاکراتی که در آینده با صاحبان این مینی بوس ها انجام خواهد شد، از آنان خواسته می شود با استفاده از تسهیلات بانکی نسبت به جایگزینی مینی بوس های خود اقدام لازم را انجام دهند.
نظر شما