به گزارش خبرنگار مهر، موسی سنچولی عصر پنجشنبه در جلسه هم اندیشی، تبیین و ابلاغ برنامه های اجرایی سال91 واحدهای فرهنگی ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پیشگیری از منکرات لازمه هر جامعه بویژه جوامع اسلامی است و برای انجام آن نیز باید ابتدا منکرات و معروفات به عموم مردم شناسانده شود.
وی گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه در جامعه اسلامی تکلیف عامه مردم امر به معروف و نهی از منکر با لسان است، این ستاد نیز ترویج تذکر لسانی را از اولویت های خود قرار داده است.
وی از جمله فعالیت های این ستاد را راه اندازی دو هزار و 104 شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر، راه اندازی 18 ستاد در سطح شهرستان ها و شهرهای سراسر استان، ارزیابی از عملکرد عفاف و حجاب و شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر در 333 اداره عنوان کرد.
جانشین دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان افزود: برگزاری گردهمایی و همایش های گوناگون در سراسر استان، چاپ تراکت، بروشور، کتابچه و ... بالغ بر هزارو 500 عنوان، امضای تفاهم نامه با سازمان ها و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی ترنم تذکر با توزیع 14هزار و 500 جلد کتاب و شرکت بالغ بر هفت هزار نفر در این مسابقه از دیگر فعالیت های انجام شده است.
وی راه اندازی ماهنامه طلوع احیا و چاپ چهار شماره از آن تاکنون و راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر به آدرس www.ehyasb.comرا از مهم ترین برنامه های اجرا شده در سطح استان عنوان کرد.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه بیان داشت: احیا امر به معروف و نهی از منکر نیازمند کار و رویکرد فرهنگی در جامعه است.
نورالله برشان گفت: باید ستادهای احیا امر به معروف با استفاده از کارشناسان حوزه و دانشگاه و همکاری کارشناسان و مدیریت های رسانه، تبلیغات و آموزش در قالب جلسه های متعدد، راهکارهای مناسب برای احیا و اثربخشی این مقوله مهم اجتماعی بیابند.
وی افزود: بیان آثار و پیامدهای امر به معروف و نهی از منکر از طریق رسانه های مختلف بویژه خبرگزاری ها، مطبوعات، رسانه ملی و مراکز آموزشی و فرهنگی در این زمینه بسیار تاثیرگذار است.
وی اظهار داشت: جامعه ای سالم و موفق خواهد بود که بر مدار امر به معروف و نهی ازمنکر بنا شود.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان گفت: نظارت عمومی در قالب امر به معروف و نهی ازمنکر جامعه را به یک هنجار موثر و نیرومند تبدیل می کند و باعث می شود که همگان نظارت عمومی را بر خود احساس کنند و بدانند اگر در هر زمینه ای قصوری صورت گیرد، با تذکر عمومی رو به رو می شوند.
وی افزود: مهم ترین مبانی تفکر سیاسی یک مسلمان امر به معروف و نهی از منکر است که وجوب کفایی آن ضروری دین شناخته شده و ضامن بقای اسلام است و قیام امام حسین (ع) نیز بر همین اساس بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه بیان داشت: با استفاده از تبلیغات و رسانه می توانیم در نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر از پیشگامان این عرصه باشیم اما باید راه درست بهره برداری از آنها را یاد بگیریم که این امر با آموزش میسر می شود.
حجت الاسلام عباس دانشی گفت: امروزه اطلاع رسانی و تبلیغات حرف اول را در سطح جوامع بشری می زنند و ما نیز باید از این دو امر مهم استفاده کنیم تا بتوانیم به اهداف مورد نظرمان در ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر دست پیدا کنیم.
نظر شما