به گزارش خبرنگار مهر، نامجو مدیر مرکز علمی گردشگری جهاد دانشگاهی امروز یازدهم اردیبهشت در همایش ملی خلیج فارس که در جزیره کیش در حال برگزاری است گفت: دبیرخانه دائمی هشتمین همایش ملی خلیج فارس طبق تفاهم نامه ای که بین جهاد دانشگاهی و سازمان منطقه آزاد کیش در اوایل امسال امضا شد به صورت دائمی در کیش فعالیت می کند.
وی افزود: همایش خلیج فارس با هدف ارائه مقالات درباره مزیت های عمده خلیج فارس به عنوان سرمایه های بی بدیل به مدت هشت سال است که توسط جهاد دانشگاهی برگزار می شود.
وی افزود: امسال در هفت محور مقالات این همایش را تعریف کرده ایم که اقتصاد گردشگری ، فناوری های نوین ، تاریخ باستان شناسی به محورهای همایش امسال اضافه شده اند.
نامجو بیان کرد: از اول دی ماه سال 90 که این همایش آغاز به کار کرد حدود 270 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد 62 مقاله در حوزه محیط زیست خلیج فارس، 60 مقاله سیاسی، 52 مقاله تاریخی و باستان شناسی ، 41 مقاله گردشگری، 26 مقاله فرهنگی و هنر معماری ، 16 مقاله درباره اقتصاد خلیج فارس و 11 مقاله با موضوع فناوری های نوین خلیج فارس بود.
وی افزود: در کمتر متون تاریخی می توانیم ببینیم که نامی از خلیج فارس آورده نشده است. این شهرت فقط محدود به دریای بزرگ خلیج فارس نیست بلکه شهرها ، بنادر و جزایر خلیج فارس را نیز شامل می شود.
وی تصریح کرد: به رغم تمام این شهرت در دهه 60 شمسی شماری از کشورهای عربی با تحرکات مرموزانه ای تبلیغات گسترده ای علیه ایران به راه انداختند حتی در دهه 80 برخی مجامع علمی را نیز تحت تاثیر قرار داده بودند. به همین دلیل جهاد دانشگاهی در سال 84 همایشی را با موضوع خلیج فارس برگزار کرد تا مزیت های بی شمار خلیج فارس را بیان کند.
نظر شما