به گزارش خبرنگار مهر، محمد عارف عارفی دوشنبه شب در جمع کارگران و مسئولین شهرستان و در محل سالن همایشهای خلیج فارس دانشگاه پیام نور این شهرستان گفت: در همین روز و به دست رئیس جمهور اسلامی ایران کلنگ فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی دوغارون نیز به زمین خواهد خورد.
وی گفت: با راه اندازی این منطقه ویژه اقتصادی بسیاری از سرمایه گزاران داخلی و خارجی که قبلا ابراز تمایل داشتند در این منطقه ویژه سرمایه گزاری خواهند کرد که این کار باعث ایجاد اشتغالی پایدار در این نقطه از کشور خواهد شد.
فرماندار تایباد گفت: یکی از برنامه های مهم شهرستان فعال سازی معادن بود که در این راستا و به منظور ایجاد زیر ساخت هایی نظیر راه و برق رسانی برای معادن در سال گذشته بیش از سه و نیم میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته که با بهره برداری از این معادن بخش عمده ای از مشکلات بیکاران حل خواهد شد.
عارفی با هشدار به همه کسانی که پروانه بهره برداری از معادن را دریافت ولی نسبت به راه اندازی آن اقدام نکردند گفت: هم اکنون معادن زیادی در شهرستان به ثبت رسیده ولی متاسفانه نسبت به بهره برداری از آن اقدام نشده که اگر این کار ادامه پیدا کند پروانه این گونه افراد لغو خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت های انجام شده طی سال گذشته در گمرک دوغارون افزود: بایستی طوری برنامه ریزی کرد تا بتوانیم از تمام ظرفیت های دوغارون در جهت رونق اقتصادی این گمرک استفاده کنیم.
وی افزود: سال گذشته در بخش صادرات از این گمرک یک میلیون تن کالا به ارزش 419میلیون دلار به افغانستان صادر شده و در بحث ترانزیت کالا نیز 930 هزار تن کالا از این مرز به کشور افغانستان ترانزیت شده است.
وی گفت: با فعلیت رساندن تمام ظرفیت های مرز تمامی بیکاران جویای کار در مرز دوغارون مشغول به کار خواهند شد.
عارفی در خصوص توسعه بخش کشاورزی نیز افزود: بیش از هشت میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برداری توسعه بخش کشاورزی و به صورت شناور بودجه اختصاص یافته است.
رئیس اداره تعاون، کار وامور اجتماعی تایباد نیز گفت: در بحث مشاغل خانگی سه هزار و 642مجوز فعالیت صادر و تعداد دو هزار و 934نفر به بانک های عامل معرفی شدند.
محمود بیانی افزود: در بخش تعاون نیز هم اکنون 371تعاونی در شهرستان های تایباد و باخرز ثبت شده است.
امام جمعه اهل سنت تایباد نیز اقتصاد را زیر بنای توسعه ذکر کرد و گفت: دین مبین اسلام و پیامبر گرامی اسلام توجه زیادی به حوزه کار و کارگری داشته و دارند.
مولوی توکلی گفت: کار و امرار معاش برای خانواده نوعی عبادت است و کار گران بایستی قدر خود را بدانند زیرا که کارگران سرمایه جامعه هستند.
نظر شما