به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فیض با بیان این مطلب افزود: موضوع خشک شدن درختان محدوده پالایشگاه را در مراجع قضایی پیگیری کردیم اما دست مان به جایی بند نشد و هیچ کس دفاعی از شهرداری نکرد.
وی با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان ۱۵۰ هکتار زمین را در محدوده پالایشگاه به فضای جنگل کاری تبدیل کرده، اذعان داشت: این در حالی است که عمق آ های زیرزمینی در این منطقه به بیش از ۱۳۰ متر می رسد و دسترسی به آب برای آبیاری این فضای سبز بسیار مشکل می باشد لذا شهرداری با تانکر آبرسانی می کند.
وی به هزینه چهار میلیارد ریالی سالانه شهرداری برای نگهداری فضای سبز محدوده پالایشگاه اصفهان اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه این محدوده جزو شاهین شهر است اما شهرداری منطقه دو به منظور کاهش آلاینده ها ی پالایشگاه، احداث و نگهداری ۱۵۰ هکتار فضای سبز را انجام داده است.
شهردار منطقه دو اضافه کرد: متاسفانه درختان منطقه بختیاردشت که به منظور جلوگیری و کاهش آلودگی های ناشی از پالایشگاه و سایر آلاینده های مراکز صنعتی در این منطقه با هزینه های سنگین کاشت و نگهداری شدند.
وی هزینه صرف شده برای رسیدن یک درخت به سن مطلوب را بیش از یک میلیون تومان دانست و تصریح کرد: هزینه های زیادی برای احداث این فضای سبز هزینه شده است و خسارت کنونی وارد شده قابل جبران نیست.
فیض با بیان اینکه شهرداری حتی به مرغ های آسمان هم به منظور پیگیری خشک شدن ۱۲ هزار اصله درخت در منطقه بختیار دشت شکایت کرده، بیان کرد: متاسفانه هیچ کس هزینه ضرر وزیان و خسارت های وارد شده را به شهرداری پرداخت نکرده است.
وی با اعلام آمادگی شهرداری از واگذاری نگهداری فضای سبز منطقه بختیار دشت به پالایشگاه گفت: شهرداری منطقه دو در احداث و نگهداری فضای سبز محدوده پالایشگاه وظیفه ای ندارد اما فقط برای کاهش آلاینده ها این مهم را انجام داده با این وجود حاضر است نگهداری این فضای سبز در اختیار پالایشگاه قراردهد.
نظر شما