به گزارش خبرنگار مهر، کاظم بایرام بخش در هشتمین همایش ملی خلیج فارس که روز سه شنبه در سالن همایشهای جزیره کیش برگزار شد، به پخش فیلمهای تهیه شده خود درباره موجودات خلیج فارس پرداخت و درباره هر کدام از آن موجودات توضیح داد و گفت: مردم محلی حوزه خلیج فارس در جریان صید صدف 80 صدف را باز کرده تا یک مروارید پیدا کنند.
وی ادامه داد: کرمی در حوزه خلیج فارس وجود دارد که گروه خونی ندارد و حتی میتوان با استفاده فناوری مصنوعی آن 100 میلیون واحد خون در دنیا تامین و به همه گروههای خونی تزریق کرد چرا که اکسیژن لازم را به اعضای بدن منتقل می کند و میتواند مشکل زخم بستر را از بین ببرد. ما با مشقت بسیار نتوانستیم این کرم را در آبها پیدا کنیم اما متاسفانه متوجه شدیم تعدادی از آنها در تور صیادان میافتند و میمیرند و ما تنها لاشه آنها را در ساحل میبینیم.
وی از مسئولان کشور خواست تا راه حلی برای از بین نرفتن موجودات نادر دریایی خلیج فارس توسط تورهای از نوع اسرائیلی صیادان بیابند.
بایرام بخش گفت: پوست پرتقال دو سال طول میکشد تا در دریا تحلیل بیابید در حالی که در سواحل کشورمان زبالههای بسیاری را میبینیم.
وی ادامه داد: کلوپهای غواصی متعددی داریم که یکی از مشکلات آنها ارایه بروشوری از اطلاعات ماهیهای خلیج فارس است اما بسیاری از آن ماهیها متعلق به کشور اندونزی است و در حوزه خلیج فارس وجود ندارند. بنابراین اطلاعاتی به مردم داده میشود که درست نیست.
در مراسم اختتامیه هشتمین همایش بینالمللی خلیج فارس، از کاظم بایرام بخش عکاس و مستندساز حوزه خلیج فارس به دلیل تهیه فیلمهایی از حیات موجودات دریایی تقدیر شد.
نظر شما