به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد کاظم علوی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان، اظهارداشت: در حال حاضر بیشتر فعالیت شوراهای شهری متکی به مسائل شهری و وابسته به شهرداری بوده و این در حالی است که مدیریت واحد در شهرها ایجاد نشده و اصلاح قوانین و ارائه راهکار توسط شوراها تاثیر بسزایی در رفع مشکلات موجود دارد.
وی با بیان اینکه عدم تفاهم بین شورا و دهیاران روستاها از جمله مشکلات و آسبیب های شوراهای اسلامی است، تصریح کرد: در این راستا باید دهیاران و شورارهای روستا به منظور رسیدگی به مشکلات مردم جلسات تعاملی بایکدیگر برگزار کنند.
علوی عدم آشنایی شوراها به وظایف خود از دیگر مشکلات شوراها برشمرد و بیان کرد: برگزاری دوره های اموزشی برای شوراهای شهر و روستاها به منظور آشنایی و تبیین اهداف و وظایف این نهاد راهکار موثری در رفع این مشکل خواهد بود.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ارتقای مشارکتهای مردمی و کارایی نهادهای دولتی و خصوصی از جمله دستاوردهای مهم شوراهای اسلامی به شمار می رود، افزود: تکمیل قانون شوراها در مجلس منجر به افزایش احتیارات شوراها شده و رسیدگی به امور مردم را بهبود می بخشد.
وی با اشاره با اشاره به اینکه وشراهاباید در راستای مسائل بومی و محلی منطقه تمکز کنند، اظهار داشت: ورود شوراها به مسلائلی که از توان کاری انها بیشتر بوده و منجر به اعتمادی مردم به نظام شود باید ساماندهی شود.
علوی انتقال تجربه، علم و آگاهی شوراهای دوره های قبل را از موضوعات مورد غلفت واقع شده در شوراهای شهر عنوان کرد و بیان داشت: برای رفع مشکلات مردم، توسعه شهر و روستاها، شوراها باید با مدیریت صحیح از تجربیات شوراهای سابق برای شناسایی و رفع مشکلات مردم اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه شوراها نقش بسیار مهمی در نظام مردم سالاری دینی دارند، افزود:عدم حضور نظام شوراها در کشور منجر به حذف بسیاری از ارزش های اسلامی و الهی جامعه می شود.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی پایان با اشاره به جوان بودن شوراها و برگزاری تنها سه دوره شورای اسلامی در کشور، تاکید کرد: به دلیل جوان بودن این نهاد هنور انتظارت مردم به طور کامل و به موقع محقق نمی شود و نیازمند همکاری شوراهای سابق و مشارکت عمومی مردم است.
نظر شما