به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مسعود پورسید آقایی ظهر چهارشنبه در نشست موعودگرایی؛ محور مشترک در ادیان که با حضور جمعی از رهبران ادیان دیگر در موسسه آینده روشن برگزار شد اظهار داشت: تمامی ادیان، بشر را به مهربانی و محبت به یکدیگر دعوت می کنند از این رو باید با تکیه بر مشترکات گفتگوی میان ادیان را توسعه دهیم.
وی با اشاره به جایگاه عالمان به عنوان احیا کنندگان فرهنگ و فکر جامعه بیان داشت: در مذهب تشیع عالمان، وارثان انبیاء هستند.
رئیس مؤسسه آینده روشن زمان معاصر را عصر معنویت و حاکمیت دین دانست و اضافه کرد: امام خمینی(ره) آغازگر این اندیشه بود که با پیروزی انقلاب اسلامی رشد و نمو یافت.
موعودگرایی یکی از مشترکات ادیان است
وی موعودگرایی را یکی از مشترکات ادیان بیان کرد و اظهار داشت: این آموزه نه تنها در اسلام و ادیان ابراهیمی بلکه در برخی از ادیان غیر ابراهیمی نیز وجود دارد.
حجتالاسلام پورسیدآقایی اضافه کرد: پیروان ادیان ابراهیمی معتقدند آینده جهان آینده ای کاملا روشن است که در مبارزه پیاپی حق و باطل، حق پیروز خواهد شد و اندیشه جهانشمول الهی حاکم می شود.
وی با اشاره به مفهوم انتظار موعود در شیعه بیان داشت: مفهوم انتظار در اعتقادات شیعه زمینهسازی برای حاکمیت امام معصوم(ع) و انجام تکالیف در این زمینه است.
موعود در تفکر شیعه جایگاه کلیدی دارد
رئیس مؤسسه آینده روشن با بیان اینکه موعود در تفکر شیعه جایگاه کلیدی دارد اظهار داشت: امام موعود در تفکر شیعه زنده ودارای حیات است و در عرصه جهانی نقش آفرین است.
وی با اشاره به دوران غیبت امام عصر تصریح کرد: براساس اعتقادات ما در دوره غیبت ولی فقیه به عنوان نایب عام رهبری مردم را برعهده دارد و برای حاکمیت امام زمینه سازی می کند.
پورسید آقایی تاکید کرد: ظهور موعود جهان به پایان نمیرسد بلکه فصل طلایی در تاریخ بشریت آغاز میشود از این رو تا زمانی که حاکمان دنیا عالمان دین نباشند احکام الهی در جوامع اقامه نخواهد شد.
وی بر لزوم بهره گیری کارکردی و کاربردی از آموزه موعودگرایی در ادیان دیگر تأکید کرد.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس موسسه آینده روشن تاکید کرد: ظهور موعود آغاز فصل طلایی در زندگی بشریت است و پایان جهان محسوب نمی شود.
کد خبر 1591999
نظر شما