سید قاسم ریاضی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این مدت هزار و 600 هکتار از جنگلکاریهای سنواتی بازسازی و مرمت و حصارکشی شد.
وی با بیان اینکه ادارات منابع طبیعی با اجرای عملیات مختلف پرورش جنگل در جنگلهای طبیعی و مناطق جنگلکاری شده سعی می کنند سلامت و کیفیت جنگل را بالاتر ببرند اظهار داشت: در سال 90 حدود 200 هکتار عملیات پرورشی جنگلکاری در حوزه منابع طبیعی رامسر اجرا شد.
ریاضی تأکید کرد: در جنگلهای شمال مناطقی وجود دارد که به صورت حفره ای و لکهای، عاری از پوشش درختی شده که نهالکاری در این حفره ها و پر کردن آنها با درختان از دیگر وظایف بوده و در قالب توسعه جنگل 486 هکتار از قسمت های خالی با جنگلکاری دارای پوشش درختی شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری رامسر با اشاره به صدور 100 مجوز مرمت و شنریزی جاده های روستایی گفت: پارسال در اجرای پروژه تفکیک مستثنیات از منابع ملی، حدود هشت کیلومتر بنچ مارک در عرصههای منابع طبیعی نصب شد.
حوزه منابع طبیعی شهرستان رامسر با 83 هزار هکتار مساحت دارای 25 هزار هکتار جنگل و 29 هزار هکتار مرتع است و مجموع مساحت آبادیها و مستثنیات در حدود 29 هزار هکتار برآورد می شود.
نظر شما