به گزارش خبرنگار مهر، محمد صفایی صبح یکشنبه در مراسم تجلیل از اساتید آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گناباد در محل آموزشکده فنی پسران گناباد برگزار شد، اظهار داشت: به زودی مراحل ساخت و ساز این دو طرح صنعتی آغازخواهد شد.
وی با بیان اینکه حلقه مفقود در صنعت کشورمان وجود دارد که این حلقه بین مهندس و کارگر است، افزود: علت آن عدم وجود تکنسین است به طوری که در یک کارخانه کارگر ساده به انجام کار می پردازد و مهندس هم نظارت می کند اما کسی وجود ندارد که بر راهکارهای اجرایی مهندس نظارت کند.
وی افزود: امروزه پس از دو قرن تلاش در تاریخ معاصر برای پیداکردن مسیر هدایت و تعالی، افق های آن روشن شده و در نقطه ای قرار داریم که پیام الهی بخش و متعالی مسیر و مخاطب خود را پیدا کرده است و در آینده با توریسم جدیدی از آمریکا و اروپا مواجه خواهیم شد که برای آگاهی از ایران به کشورمان خواهند آمد.
وی گفت: سالانه 220 تن زعفران در دنیا تولید می شود که از این تعداد 200 تن در ایران و از این تعداد نیز 180 تن در خراسان رضوی تولید می شود ولی وجه قالب آن در دنیا به عنوان زعفران اسپانیا صادر می شود.
صفایی بیان داشت: با توجه به بستر های موجود باید تمام تلاش را به کار ببریم تا در زمینه تولیدات و صنعت پیشرفت کنیم و ایده ها را تبدیل به تولید کنیم.
وی افزود: در سطح کشور دو آموزشکده فنی دیسفول و آموزشکده فنی گناباد وجود دارد که موفق به جذب مشارکت مردمی شدند.
وی گفت: جذب خیرین از جمله اقدامات این مرکزآموزشی است به طوری که در سال گذشته خیرین 190 میلیون تومان کمک کردند همچنین اخذ مجوز جذب هیئت علمی در حوزه پژوهشی این دانشکده از دیگر اقدامات انجام گرفته است.
رئیس آموزشکده فنی پسران گناباد در ادامه گفت: طبق مصوبه کمیسیون اموزشی مجلس، دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در سال 90 تاسیس و آموزشکده های فنی و حرفه ای از وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم و تحقیقات و فناوری واگذار شد.
ابراهیم پارسا افزود: در حال حاضر 171 مرکز آموزشی فنی و حرفه در کشور وجود دارد که از این تعداد 5 مرکز ویژه خواهران و 160 مرکز ویژه برادران در حال فعالیت هستند.
پارسا افزود: شورای هم اندیشی اساتید باید کیفیت را در آموزش عالی مد نظر قرار دهند و بر اساس نظر این شورا دانشگاهها مجوز اخذ رشته های تحصیلی را بگیرند تا از فرصت ها و پتانسیل های موجود بهترین استفاده را ببریم و میزان مصرف کالای خارجی را کاهش دهیم.
نظر شما