داریوش دیودیده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شهر یاسوج به دلیل وجود مناظر زیبای طبیعی در اطراف آن به عنوان پایتخت طبیعت ایران شناخته شده =اما ساخت و سازهای بی رویه در حاشیه آن، آینده این شهر را تهدید می کند.
وی بیان کرد: برخی مناطق اطراف این شهر در محدوده شهری قرار ندارند و این باعث می شود هیچ نظارتی بر ساخت و سازها در این مناطق انجام نشود.
وی با بیان اینکه تنها از "بنسنجان" تا "اکبر آباد" جزء محدوده شهری یاسوج است و خدمات رسانی به آنها انجام می شود، اظهار داشت: در سایر مناطق به دلیل اینکه تحت پوشش شهرداری نیستند، برای مسائل ساخت و ساز به نظام مهندسی مراجعه نمی کنند.
دیودیده بیان کرد: در برخی از این مناطق به صورت شبانه اقدام به ساخت و ساز می کنند و شاهد رشد سرطان گونه ساخت و سازها هستیم.
وی افزود: این مسئله باعث می شود نکات فنی در ساختمان سازی و همچنین معابر رعایت نشود که در صورت بروز حادثه ای همچون زلزله، آسیب پذیرترین نقاط شهر یاسوج هستند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بیان داشت: هیچ زمانی هم این نواحی قابل اصلاح نیستند زیرا بنیان ایجاد آنها با مشکل مواجه است.
30درصد ساخت و سازها مقررات را به طورکامل اجرا نمی کنند
وی تصریح کرد: این سازمان براساس قانون و تعهد اجتماعی خود این موضوع را بارها به نهادهای مرتبط یادآوری کرده است.
دیو دیده همچنین گفت: تنها در 70درصد ساختمانهای این شهر مقررات فنی به طور کامل اجرا می شوند و در سایر ساختمانها مشکلاتی وجود دارد.
وی از تشکیل کمیته نظارت در این سازمان خبر داد و گفت: این کمیته با عضویت 17 مهندس پایه یک هرهفته یکبار بر ساخت و سازهای سطح شهر یاسوج نظارت می کند و ساختمانهایی که نکات استاندارد را رعایت نمی کنند به نهادهای مرتبط معرفی می شوند.
دیو دیده یادآور شد: ایمنی و اجرای مقررات در ساختمانسازی تنها با نظارت این سازمان محقق نمی شود و این مسئله مستلزم همکاری دستگاههای مرتبط و مردم و فرهنگسازی در این خصوص است.
نظر شما