مجله مهر: حوادث و رخدادهای روز کشور که عمدتا نیز چهره ای سیاسی دارند همواره مخاطبان فراوانی را به خود جلب می کنند. مخاطبان فراوانی که البته سعی می کنند مطالب خاص مربوط به این اخبار و روندها را از رسانه های مختلف رصد کنند و بخوانند.
آنچه که در ادامه می خوانید حاصل خبرخوانی مهر در لابه لای این مطالب ویژه در روزنامه های کشور و انتخاب خاص ترین آنهاست.
_ "ایران" اقدامات احمد توکلی را نمایش عدالتخواهی نامید
روزنامه ایران در گزارشی با عنوان "پشت پرده نمایش عدالتخواهی یک نماینده"، ادعایی را در مورد تصرف یک زمین توسط احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد.
ایران در جمله آخر گزارش خود که دو تصویر را نیز به آن ضمیمه کرده است، نوشت: ظاهراً این تخلفات نیز بخشی از عدالت خواهی های ویژه احمد توکلی است.
_ روایت شریعتمداری از هدفی که بخشی از آن برای دشمن محقق شد
حسین شریعتمداری در بخشی از سرمقاله امروز روزنامه کیهان نوشت: شواهد موجود حکایت از آن دارند که آمریکا با تظاهر ریاکارانه به دوستی با ایران در پی کمرنگ کردن دغدغه ها نسبت به تهدیدهای خارجی بوده است تا برخی از جریانات اصولگرا فرصت و فراغت کافی برای اختلاف با یکدیگر را داشته باشند! و اگر چنین بوده است- که می توان گفت بوده است- باید اذعان کرد که شیطان بزرگ به بخشی از هدف تعریف شده خود در پروژه یاد شده دست یافته و موفق شده است تعدادی از خودی ها را به جای پرداختن به آمریکای غیرخودی، به درگیری با خود مشغول کند و این، یعنی بازی در میدان دشمن.
_ تأکید هاشمی رفسنجانی بر ضرورت کنترل گرانی ها
به گزارش روزنامه آرمان روابط عمومی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با اعضای جامعه مدرسین و محققین حوزه علمیه قم توجه به معیشت مردم را لازم و ضروری خواند و تصریح کرد: گرانی، فشارهای اقتصادی، بیکاری و برخی معضلات فرهنگی و اخلاقی باید کنترل شوند تا هم انسجام مردم حفظ شود و هم مورد سوءاستفاده دشمنان خارجی قرار نگیرد.
هاشمی رفسنجانی وحدت ملی و همبستگی داخلی را موجب عقب نشینی قدرتهای طمعکار خارجی خواند و افزود: تحقق سه نیاز مورد تأکید رهبری معظم انقلاب در شعار امسال، بدون تردید نیاز به تعامل احترام آمیز متقابل و تلطیف روابط براساس منافع ملی با سایر کشورها و ایجاد میدان برای نیروهای دلسوز و وفادار به انقلاب در داخل و نیز استفاده از تجربه، توان و اندیشه همه دلسوزان کشور از سلایق گوناگون دارد.
_ تدابیری اندیشیده شود تا فلان مقام اجرایی در هتل لاله سفارش سردسته مفسدان اقتصادی را به مقامات ارشد وزارتی نکند
روزنامه کیهان در یکی از خبرهای ویژه خود با اشاره به نامه نگاری های اخیر احمدی نژاد نوشت: به نظر می رسد شایسته تر است دولت و رئیس جمهور محترم به جای گشودن باب چالش های تبلیغاتی شبه حقوقی (غیرحقوقی) با سایر قوا، تدابیری برای روان کردن سازوکارهای دولت در زمینه حل مشکلات مردم به ویژه مقابله با گرانی های لجام گسیخته و بستن گلوگاههای فساد در مراکز استراتژیک دولت- که منجر به فساد بزرگ 3 هزار میلیاردتومانی شد- اتخاذ کنند تا مثلا فلان مقام اجرایی در هتل لاله، سفارش سردسته مفسدان اقتصادی را به مقامات ارشد وزارتی نکند و دستور اعطای رانت های کلان را با دور زدن وزارتخانه ها صادر ننماید. به عبارت دیگر سزاوار است که مشابه اقدام نمایندگان مجلس، اقدام جدی برای پاک نگاه داشتن دولت خدمتگزار از آلودگی های اقتصادی و مالی اتخاذ شود. اما اینکه مثلاً به فلان فرد متخلف که به اعتبار درخواست از رهبری، موردعفو قرار گرفته، حکم مشاورت داده شود، نقض غرض و لطمه به حقوق و منافع ملی است.
_ «شرق» و دوباره جدایی نادر از سیمین
شرق در بخشی از مطلب اصلی صفحه اول خود با تیتر: "کاری که هیئت های دیپلماتیک از آن عاجزند"، با اشاره به نامه ای که مریل استریپ برای اصغر فرهادی، کارگردان فیلم جدایی نوشته، آورده است: بانویی که 17 بار نامزد اسکار شده بود و سه بار برنده آن، بانویی که لوح تقدیر نامزدشدن فیلم «جدایی» در اسکار 84 را به «اصغر فرهادی» داده است. او در نامهای نکتههایی را درباره این فیلم بیان کرد که زاویه دیدی دیگر را رو به این فیلم میگشاید و آن را نه به عنوان فیلم و اثر هنری، که به عنوان تجلی یک اتفاق انسانی در قالبی هنری میستاید. او چنین مینویسد: «نمیدانم آیا اصغر فرهادی زمانی که فیلمش را میساخته آگاه بوده که بر خلاف نام فیلم، تاثیر جهانی «یک جدایی» مردم را به هم نزدیک خواهد کرد؟! نزدیک کردن ما و مردم ایران، تا از طریق داستان خانوادهای در حال گسست و پیچیدگیهای اخلاقی و عاطفیشان، خانوادههای ما و ایرانیان را به هم نزدیک کند.»
مریل استریپ در توصیف جزییات مطرح شده در کارگردانی این فیلم مینویسد: «او این کار را با ظرافت انجام میدهد، با ارایه تصویری صمیمی از پیشخوان آشپزخانهای در تهران یا با نشان دادن پرتره کوچکی از انیشتین یا نقاشی دیگری از وایت به نام دنیای کریستینا. او به ما اجازه همدردی با مردی را میدهد که به تازگی ترکش کردهاند، جایی که برای یافتن تنظیم درست ماشین لباسشویی در تکاپوست. او میگذارد تا ما عمل دردناک و سرشار از عشق شستوشوی پدری پیر را بازشناسیم و میگذارد شوک حاصل از بازی کودکی که پیچ دستگاه اکسیژن را باز و بسته میکند و باز میبندد و باز میکند را حس کنیم.
همچنان که سرنوشت با زندگی ما در حال بازی است.» بانویی که او را در اخلاق و ماندگاری در سینما تحسین میکنند، چنین به رمزگشایی از فیلم «جدایی» میپردازد: «او میگذارد در خستگی مفرط قاضیای سهیم شویم که میخواهد پنجره دفتر کم هوایی که در آن تصمیمات دشوار میگیرد، چارتاق باز باشد.
_ تأکید مهرداد بذرپاش بر وحدت
روزنامه وطن امروز در بخشی از گفتگوی خود با مهرداد بذرپاش، به نقل از وی نوشت: اصولگرایان باید با چشم پوشی بر اختلافات خود به دنبال تحقق وحدت باشند و مهمترین اولویت آنان، خدمت حول علما و بزرگان برای اثبات کارآمدی اصولگرایان است.
وی همچنین می افزاید: رهیافت رسیدن به شرایط مطلوب، تجمع همه وفاداران به نظام حول مفهوم خدمت است؛ خدمت حول بزرگان. خدمت یک مفهوم برخاسته از تکلیف مداری است.
_ محکومیت روسیه برای پرداخت 4 میلیارد دلاری غرامت به ایران
روزنامه جوان نوشت: در پی استنکاف روسیه از تحویل سامانه موشکی اس 300 به ایران، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از روسیه شکایت کرد که به محکومیت روسیه به پرداخت 4 میلیارد دلار غرامت منجر شد.
_ احتمال محاکمه لیدر جریان انحرافی
روزنامه تهران امروز تیتر اول امروز خود را به جمله: " احتمال محاکمه لیدر جریان انحرافی" اختصاص داد.
تهران امروز در بخشی از مطلب تیتر یک خود نوشت: غلامحسین محسنی اژهای،سخنگوی قوه قضائیه از محاکمه لیدر جریان انحرافی در صورت مقصر بودن در ماجرای اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی خبر داده و تاکید کرده که در این پرونده هرکسی که ثابت شود مقصر است، حتما بازخواست میشود و فرقی نمیکند در چه جایگاهی باشد اما لازمهاش این است که با اسناد و مدارک و شواهد، اتهام متوجه او باشد.
نظر شما