داریوش دیودیده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون تنها در 70درصد ساختمانهای این شهر مقررات فنی به طور کامل اجرا می شوند و در سایر ساختمانها مشکلاتی وجود دارد.
وقوع زلزله در حاشیه شهر مشکل زاست
وی بیان کرد: در صورت وقوع زمین لرزه در این شهر مشکلات زیادی به خصوص در حاشیه و اطراف که ساخت و سازها بی رویه و فاقد نظارت است، خواهد شد.
دیودیده بیان داشت: وجود معابر تنگ و باریک و عدم رعایت استانداردهای ساختمان سازی و شهرسازی در این مناطق که خارج از طرح تفضیلی شهر و نظارت شهرداری هستند، در صورت بروز حادثه ای همچون زلزله آسیب پذیرترین نقاط شهر می باشند.
وی با بیان اینکه مناطقی همچون چشمه نباتی تا آبشار یاسوج بر روی گسل زلزله قرار دارند، افزود: تلاش شده در این مناطق ارتفاع سازی کاهش یابد و از احداث ساختمانهای بالاتر از دو طبقه جلوگیری شود.
دیودیده همچنین بر رعایت اصول ساختمان سازی مدرن در ساخت و سازها تاکید کرد و گفت: سبک سازی یکی از این اصول است که خطرات احتمالی ناشی از زلزله را کاهش می دهد.
کیفیت برخی مصالح ساختمانی نامرغوب است
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: برخی مصالح ساختمانی در این استان از کیفیت مناسبی برخوردار نیست.
وی بیان کرد: نامرغوب بودن مصالح ساختمانی موجب کاهش ایمنی ساختمان در برابر حوادث غیرمترقبه و بروز خسارت های مالی و جانی فراوانی می شود.
دیودیده بر برخورد با فروشندگان مصالح ساختمانی نامرغوب تاکید کرد و گفت: تولید مصالح غیراستاندارد بازی با جان مردم است و لازم است مردم هم مصالح مورد نیاز خود را از واحدهای معتبر و دارای نشان استاندارد تهیه کنند.
کیفیت احداث مسکن مهر استان مطلوب است
دیو دیده همچنین در خصوص نظارت بر احداث واحدهای مسکن مهر در استان گفت: مسکن مهر تحت نظارت مهندسین راه و شهرسازی استان ساخته شده و نظام مهندسی ساختمان نظارتی بر آن نداشته است.
وی تصریح کرد: واحدهای مسکن مهر استان از کیفیت مطلوب ساخت و ساز برخوردار هستند.
وی اظهار داشت: با توجه به پایین بودن بنیه مالی مردم این استان، سازمان نظام مهندسی ساختمان با تعرفه ای 50 درصد کمتر از تعرفه قانونی به مردم خدمات رسانی می کند تا این مسئله تاثیری بر کیفیت ساخت و ساز نداشته باشد.
نظر شما