۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۸:۴۲

در گفتگو با مهر مطرح شد:

ارزیابی حمید قبادی از نمایشگاه امسال کتاب تهران

ارزیابی حمید قبادی از نمایشگاه امسال کتاب تهران

معاون سابق اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: همانطور که من و همکارانم زمانی که نمایشگاه را تحویل گرفتیم، از تجارب مجریان قبلی استفاده می‌کردیم، خوشبختانه مسئولان دوره بیست و پنجم هم با همین نگاه وارد کار شده‌اند.

حمید قبادی که 6 دوره پیاپی معاون اجرایی این نمایشگاه بوده است، درباره ازیابی خود از دوره بیست و پنجم آن در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اتفاق مهمی که در این دوره رخ داد، این بود که سعی شده از تجربه دوره‌های قبل استفاده شود و من در مجموع تغییرات جدی در نمایشگاه احساس نکرد و ثابت ماندن چیدمان سالن‌ها و غرفه‌ها، نشان از بهره‌گیری از همین تجارب دارد.

وی افزود: به رغم برخی تغییرات مدیریتی، خوشبختانه اکثر مدیران میانی و اجرایی نمایشگاه کتاب تهران کارشان را ادامه دادند و این باعث شد نمایشگاه روند رو به جلو خود را حفظ کند و فعالیت‌هایش دستخوش تغییر یا اختلال نشود.

معاون اجرایی سابق این نمایشگاه اضافه کرد: مدیریت اجرایی نمایشگاهی از پیچدگیهای بسیار زیادی برخوردار است و تغییرات مدیریتی می‌توانست آسیب‌های جدی به نمایشگاه وارد کند، اما خوشبختانه دوستان ما و مدیران وزارت ارشاد به این نکته توجه کردند و حفظ سیستم مدیریتی و بقای مدیران زحمتکش گذشته باعث شد ساختار نمایشگاه هم دستخوش تغییر نشود.

قبادی گفت: بازدیدکنندگان محصول نهایی چندماه تلاش مستمر مسئولان ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران را طی 10 یا 11 روز می‌بینند، ولی باید این نکته را باز کرد که این محصول نهایی نتیجه ساعت‌ها، روزها، هفته‌ها و بلکه ماه‌ها تلاش مستمر ده‌ها نفر و دستگاه اجرایی است.

وی ادامه داد: من و همکاران قبلی من هم زمانی که نمایشگاه کتاب تهران را تحویل گرفتیم، به سوابق کار و اقداماتی که در گذشته انجام شده بود، توجه داشتیم و خوشبختانه در این دوره هم دوستان با همین نگاه وارد کار شدند.

این مدیر فرهنگی همچنین برپایی سالن‌های یاس (کارنامه نشر ایران در سال 90)، ربع قرن جهاد فرهنگی (به مناسبت 25 سالگی نمایشگاه کتاب تهران) و بیداری اسلامی (به بهانه موج بیداری اسلامی در منطقه) را از نکات مثبت و ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه کتاب تهران برشمرد و در عین حال گفت:البته در بخش ربع قرن می‌توانست فعالیت‌های بیشتری انجام شود.

قبادی همچنین تاکید کرد: من تا روزی که در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد مسئولیت داشتیم، برنامه‌ریزی اجرایی کار را شروع و پیگیری کرده بودم، صرف نظر از اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. ما حتی10 جلسه هم کار ستاد اجرای نمایشگاه را جلو برده بودیم و شاید بسیاری از هماهنگی‌هایی که الان شما نتیجه‌اش را می‌بینید، در گذشته صورت گرفته است؛ چرا که ما معتقدیم نمایشگاه، یک مسئله شخصی نیست و امری است متعلق به مردم و نظام.

معاون سابق اجرایی نمایشگاه کتاب تهران تاکید کرد: ما نه تنها در نمایشگاه بیست و پنجم بوده‌ایم، بلکه در کنار دوستان امور اجرایی را هم پیش برده‌ایم و همواره هم گفته‌ایم اگر نیاز به کمک و همکاری باشد، آماده همکاری هستیم.

وی ادامه داد: بسیاری از نیازها و کمبودهای نمایشگاه، انصافاً به ستاد برگزاری یا به عبارت دیگر وزارت ارشاد برنمی‌گردد؛ به عنوان مثال من اطلاع دارم که دوستان اجرایی نمایشگاه بسیار تلاش کردند که مسیر ورودی کتاب مثل سال‌های قبل و از صحن مرکزی باشد، ولی به دلیل ساخت و سازهای این بخش، چنین امکانی وجود نداشت.

قبادی در پایان گفت: الان که به عنوان یک بازدیدکننده به نمایشگاه می‌آیم، یک حس تعلق و نوستالژیک به من دست می‌دهد و به هیچ وجه احساس جدایی از نمایشگاه را ندارم، اما از این بابت هم که دیگر فشار سخت کار اجرایی روی دوشم نیست، خوشحالم.

کد خبر 1597278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha