۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۳۷

رنجبران اعلام کرد:

اختصاص دو میلیارد تومان برای بازسازی بیمارستانهای مازندران

اختصاص دو میلیارد تومان برای بازسازی بیمارستانهای مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اختصاص سالانه دو میلیارد تومان برای بازسازی بیمارستانهای استان، این اعتبارات را در سال مکفی ندانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رنجبران عصر سه شنبه درنهمین همایش مدیران فنی دانشگاهای علوم پزشکی کشور در ساری گفت: بخش عمده این اعتبار برای تامین زیرساختهای حوزه سلامت و بهداشت نظیر ساخت بیمارستانها در نظر گرفته شده است.

وی به پرداخت بدهی معوقه کارکنان این مجموعه اشاره کرد و گفت: با تامین این مبلغ بیش از یک میلیارد و600 میلیون تومان بدهی کارکنان بخش رادیولوژی پرداخت شده است.

رنجبران، ساخت خانه های بهداشت و مراکزبهداشتی را از جمله موفقیت های این مجموعه دانشگاهی اعلام کرد و گفت: بیمارستانهای آمل و چالوس تا پایان نیمه نخست سال جاری به بهره برداری خواهند رسید.

وی، بهره برداری از بیمارستانهای کلاردشت، گلوگاه، محمودآباد و نکا را از جمله اقدامات این دانشگاه برای ارائه درمانی بهتر به مردم اعلام کرد و افزود: در حال ساخت تعدادی از طرح های عمرانی درحوزه بهداشت هستیم.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران از اختصاص 50 میلیارد تومان اعتبار به این مجمئع دانشگاهی درروزهای پایانی سال گذشته خبر داد و گفت: این مبلغ از محل اعتبارمازاد فروش نفت برای این مجموعه دانشگاهی در نظر گرفته شده است.

رنجبران با اشاره به طرح های مهر ماندگار در حوزه سلامت مازندران گفت: تجهیز و تامین منابع مالی برای احداث بیمارستان های محمود آباد و نکا از جمله طرح های مهرماندگار استان درحوزه سلامت است.

وی اظهار داشت: احداث دانشکده دندانپزشکی این مجموعه دانشگاهی از دیگر طرحهای عمرانی بوده که درحال پیگیری برای اضافه شدن به طرحهای مهر ماندگار هستیم.

رنجبران از اختصاص 13 میلیارد تومان از محل مازاد درآمدهای بیمارستانی برای ادامه فعالیتهای عمرانی دراین حوزه خبر داد و گفت: این مبلغ معادل 10 درصد مازاد درآمد بیمارستانهای استان بودهکه با مجوز هئیت امنای این دانشگاه هزینه شده است.

وی با اشاره به بهسازی، بازسازی و تعمیرات بیمارستانهای استان بیان داشت: هرساله یک تا دو میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی بیمارستانهای فرسوده استان در نظر گرفته می شود که این رقم مکفی نیست.

رنجبران تعداد بیمارستانهای دولتی استان را 23 بیمارستان اعلام کرد و گفت: عمر برخی از بیمارستانهای استان به بیش از 60 سال می رسد که اقدامات لازم برای جایگزینی یا بهسازی وبازسازی آن باید صورت گیرد.

کد خبر 1597417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha