به گزارش خبرگزاري مهر، انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري، شرايط سياسي اقتصادي كشور و مسائل حوزه انتخاباتي از جمله محورهاي مهم مذاكرات نمايندگان مجلس با رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني در اين ديدار با ارائه تحليلي از موقعيت و استعداد ممتاز ايران و اقدامات اساسي و مهم پيش روي كشور، خطاب به نمايندگان گفت: اين تعداد نيروي فعال، متخصص و دلسوز ميتواند براي هر حركت سياسي، اجتماعي و اقتصادي قاعده استواري باشد.
وي تاكيد كرد: با انسجام، پشتكار و دلسوزي، آرمانها را به يك تفكر تبديل كنيد تا سريعتر و مطمئنتر اهداف محقق شود.
اغلب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حاضر در اين ديدار از اساتيد و هيات علمي دانشگاهها و مراكز آموزشي عالي، متخصصين و داراي تجربه كارهاي اجرايي بودند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: هر فرد ايراني در هر كجا و مصدري كه باشد نميتواند نسبت به مسائل مهم جامعه بي تفاوت باشد.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به مسئله انرژي صلح آميز هستهاي گفت: اين از افتخارات دانشمندان و مردم ايران است.
وي افزود: دشمنان از اين ترقي و پيشرفت عصباني هستند و براي محروم كردن ايران از اين تكنولوژي روز، فشار ميآورند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به طرحها و پروژههاي مهم در برخي از حوزههاي انتخابيه نمايندگان مجلس تصريح كرد: ايران با آب و هوا متنوع، خاك، نيروي مستعد ممتاز نبايد در منطقه از هيچ كشوري عقب بماند و بايد در پيشاپيش قافله عمران و رفاه حركت كند.
وي صرف هزينههاي زياد را براي تسكين موضعي به جاي اقدامات اساسي را آسيب جدي براي آينده كشور دانست و افزود: اگر هزينههاي كلان صرف تامين اجتماعي فراگير و ساختارهاي رشد و پيشرفت شود، جامعه و نظام ماندگار و بيمه خواهد شد.
هشمي رفسنجاني افزود: در غير اين صورت به جز اتلاف منابع و نيرو و زمان چيزي عايد اين جامعه نخواهد شد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به دعوت از ايشان جهت حضور در انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري گفت: وظيفه ما هموار كردن راه براي كساني است كه قصد معرفي خود به مردم را دارند و در صورتي كه اين امر محقق نشد براي هر خدمتي آماده ام.
در ابتداي اين ديدار هر يك از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به تفكيك، ديدگاههاي خود را در مورد مسائل جامعه و انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري مطرح نمودند.
آنان چالشهاي داخلي و خارجي فرآروي كشور، نياز به اقتدار، مشاركت حداكثري، رويكرد جديد در تعاملات بينالمللي، ايجاد اميد و طراوت به جامعه، ممانعت از ركود اقتصادي، تحول، برنامه ريزي، برخورد علمي با قوميت ها، اقبال عمومي، تعادل را از جمله مولفههاي الزام آور در دعوت از رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام براي حضور در انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري ذكر كردند.
نظر شما