دكتر عليرضا پرند در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: براي امداد رساني به مصدومان با هيچ مشكلي مواجه نشديم و تنها در يكي از روستاها به نام ريحان شهر به دليل تراكم جمعيت كار امداد رساني با وقفه انجام شد.
وي تصريح كرد: در شهر زرند با توجه به وسعتي كه داشت نيروهاي امدادي كه از اصفهان آمده بودند كار امداد رساني به مصدومان اين شهر و اسكان افراد را به عهده گرفتند.
دكتر پرند در خصوص روند كند اسكان مردم شهرها و روستاهاي زلزله زده گفت: اين امر طبيعي است، چرا كه ما اول بايد افراد را شناسايي كرده و بعد براي آن ها شناسنامه امدادي صادر كنيم و بر اساس شناسنامه به آنها چادر و ديگر مايحتاج را بدهيم.
وي افزود: كار بسيار غير منطقي است كه ما بدون بازديد از منزل افراد آسيب ديده و بدون هيچ گونه تحقيقي اقلام امدادي را در خصوص هر فردي كه ادعاي آسيب ديدگي مي كند، قرار دهيم.
معاونت برنامه ريزي و آموزش سازمان امداد و نجات هلال احمر خاطر نشان كرد: در خصوص اقلام امدادي با هيچ مشكلي مواجه نيستيم و با استفاده از اقلامي كه در انبارهاي امدادي جمعيت هلال احمر در شهرها و استان هاي مختلف قرار داشته توانسته ايم نياز آسيب ديدگان را بر طرف كنيم.
دكتر پرند گفت: در حال حاضر 4 ستاد اصلي و 20 ستاد فرعي در تمامي مناطق زلزله زده در حال فعاليتند و همچنان به مردم آسيب ديده رسيدگي مي كنند، اين ستادها از نخستين ساعات وقوع زلزله تشكيل شد و تاكنون نيز فعالند، وجود اين ستادها كار امداد رساني را با نظم و ترتيب زيادي همراه كرده است.
وي افزود: در روستاي هوتكن نيز يك درمانگاه با تجهيزات كامل بر پا شده است، همچنين 356 نفر امداد گر به همراه 10 پزشك و 6 پرستار و 36 دستگاه آمبولانس نيز كار امداد رساني به زلزله زدگان را در مناطق مختلف زرند به عهده گرفته اند.
معاونت برنامه ريزي و آموزش سازمان امداد و نجات هلال احمر در پايان گفت: اميدواريم بتوانيم هر چه زودتر كار اسكان آسيب ديدگان را نيز به پايان برسانيم تا مردم زلزله زده از گزند باد و باران در امان باشند.
نظر شما