به گزارش خبرگزاری مهر، اولین اردوی آموزشی و فرهنگی مرکز مراقبت بعد از خروج زندانهای قزوین با حضور 50 تن از زندانیان آزاد شده برگزار شد.
حجت الاسلام حاج حسینی رئیس مرکزمراقبت بعد از خروج زندانهای قزوین در این باره گفت: فعالیت های فرهنگی در اصلاح و تربیت مددجویان تحت پوشش بسیار موثر و همواره مورد تاکید مسئولان است.
وی گفت: مرکز مراقبت بعد از خروج در راستای حمایت از مددجویان و خانوادههای آنان وظایفی دارد که باید حداکثر تلاش خود را در جهت ساماندهی و ایجاد زمینه حضور آنان در جامعه انجام دهد.
حاج حسینی یادآورشد: برنامههای اصلاحی و تربیتی زمانی نتیجه بخش است که مددجویان با حضور فعال خود در برنامه های مختلف فرهنگی وظایف خود را به نحو مطلوب و شایسته انجام دهند.
رئیس مرکز مراقبت بعد از خروج زندانهای قزوین در خصوص آثار روحی و روانی برگزاری اردوهای فرهنگی برای مددجویان تحت پوشش تصریح کرد: اغلب افراد تحت پوشش به واسطه وجود مشکلات مالی و اقتصادی قادر به سفر نبوده و اجرای این برنامه ها موجب تقویت روحیه و مثبت اندیشی آنان می شود.
حجت الاسلام حاج حسینی در ادامه بیان کرد: بررسی پرونده مددجویان و گزینش آنان بر اساس معیارهای تعیین شده موجب می شود تا دیگران هم با الگوبرداری از رفتارهای فردی و اجتماعی آنان بتوانند زندگی سالمی در مسیر درست را برای خود برنامه ریزی کنند.
وی گفت: مددجویان از زمان تشکیل پرونده به مدت سه سال تحت پوشش مرکز بوده و از تسهیلات و خدمات ارائه شده در حوزه های مختلف اشتغال، مشاوره، مددکاری و در یافت بن در قالب سبد بهره مند می شوند.
حجت الاسلام حاج حسینی گفت: در راستای تقویت روحیه معنوی و تعالی فکری و روحی مددجویان با برنامه ریزی های انجام شده شرایط حضور در اردوهای زیارتی، تفریحی را جهت بازسازی شخصیت مددجویان با حضور در اماکن متبرکه فراهم کرده ایم.
حاج حسینی استفاده از ظرفیتهای موجود را در تغییر نگرش، بازسازی شخصیت و تقویت روحیه مددجویان پس از آزادی موثر دانست و گسترش برنامه های فرهنگی در حوزه های مختلف را ضروری خواند.
این مسئول همچنین بیان کرد: بازگشت سازگارانه به جامعه و ایجاد این باور در مددجویان که همواره مورد حمایت مراکز بعد از خروج بوده و در جامعه به حال خود رها نشده اند سبب تقویت روحیه و ایجاد انگیزه جهت تغییر نحوه زندگی آنان پس از استخلاص از زندان می شود.
اردوی مدجویان قزوین روز چهارشنبه به پایان رسید.
نظر شما