۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۳۶

زارعی در گفتگو با مهر:

18 هزار هکتار از مزارع کرمانشاه علیه سن گندم سمپاشی شد

18 هزار هکتار از مزارع کرمانشاه علیه سن گندم سمپاشی شد

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از شیوع سن گندم، تاکنون بیش از 18 هزار و 294 هکتار از مزارع گندم شهرستان کرمانشاه سمپاشی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زارعی صبج پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: 310 هزار و 945 هکتار از شهرستان کرمانشاه جزو زمین های کشاورزی و زارعی محسوب می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه افزود: از این مقدار، 79 هزار و 745 هکتار جزو زمینهای کشاورزی آبی محسوب می شوند و مابقی دیم هستند.

زارعی گفت: شهرستان کرمانشاه از نظر کاشت ذرت جایگاه بسیار مناسبی در کشور دارد.

مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از 20 هزار هکتار از مزارع شهرستان کرمانشاه زیر پوشش کاشت ذرت دانه ای است، افزود: سال گذشته بیش از 180 هزار تن ذرت دانه ای از مزارع شهرستان کرمانشاه برداشت شده است.

وی با اشاره به اینکه سن غلات یکی از آفات اصلی گندم و جو محسوب می شود، تاکید کرد: سن گندم و جو از آفتهای بسیار مهم این غلات است که در صورت پیشگیری نکردن از این آفات، صدمات بسیاری می تواند بر مزارع وارد شود.

زارعی افزود: البته امسال تراکم این سن نسبت به سال گذشته بین 20 تا 30 درصد بیشتر ریزش نموده است و اولین مورد تخم ریزی نیز در فروردین ماه سالجاری در دهستان درود فرامان کرمانشاه مشاهده شده است.

مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از شیوع سن گندم، تاکنون بیش از 18 هزار و 294 هکتار از مزارع گندم شهرستان کرمانشاه سمپاشی شده است.

وی تاکید کرد: همچنین مزارع کشت جو کرمانشاه هم به مقدار 4 هزار و 676 هکتار علیه این آفت سم پاشی شده است.

زارعی در پایان گفت: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه برای کنترل بهتر و دقیقتر این آفت از 266 کارشناس کشاورزی در قالب 29 اکیپ استفاده می کند.

کد خبر 1604556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha