به گزارش خبرنگار مهر، همایش بین المللی طراحی شهری از تئوری تا عمل به مدت دو روز از 27 اردیبهشت ماه آغاز و با برگزاری نشست های تخصصی آخرین دستاوردهای علمی و عملی در زمینه شهرسازی در ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این همایش در محورهای مدرنیسم و سنت، سرمایه داری و مدرنیته، بعد اجتماعی طراحی شهری، بررسی مقایسه ای طراحی شهری در شهرهای جدید و سنتی و تعامل فضاهای معماری با فضاهای شهری برگزار شد.
بررسی رویکرد و فعالیت های حرفه ای در طراحی شهری، دستیابی به ویژگی های تغییر پذیر فضاهای شهری در شهرهای معاصر و چگونگی پاسخگو بودن فضاهای عمومی و فراگیر با محیط های ساخته شده شهری از اهداف برگزاری همایش بین المللی طراحی شهری از تئوری تا عمل بود.
بررسی عوامل سرزندگی و کارآمدی خیابان های شهری از منظرحرکت پیاده، تکثر گرایی فرهنگی، فرهنگ مجازی در منظر شهری، بررسی ابعاد اجتماعی در طراحی فضاهای پایانه ای قطار شهری و نقش سرزندگی شهری در ارتقای کیفیت زندگی جوانان از مهمترین مباحث نشست های تخصصی این همایش بود.
تبیین رویکرد موضوع محوری در فرآیند طراح های شهری، بررسی روند گذار از نشانه فرهنگی به نشانه کابردی، بررسی تطبیق فضای شهری در شهرهای جدید و سنتی با تاکید بر رویکرد طراحی شهری نوترکیب و تدوین اصول طراحی نمای شهری با هویت مبتنی بر معماری زمینه گرا را می توان از دیگر مباحث نشست های تخصصی این همایش عنوان کرد.
هویت شهرسازی از سنت تا مدرنیته، نقش مناظر فرهنگی در باز زنده سازی هویت شهر، تلاش برای بومی سازی طراحی شهری در ایران و ارتقای کیفیت محیطی در بافت های فرسوده شهری نیز از دیگر مباحث نشست های تخصصی همایش بین المللی طراحی شهری از تئوری تا عمل بود.
این همایش با حضور استادانی از دانشگاه های تهران، علم و صنعت ایران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و استاد موسسه پژوهش هنر و طراحی دانشگاه بیرمنگام انگلستان در سنندج برگزار شد.
نظر شما