به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق وجدی ظهر پنجشنبه در همایش بین المللی طراحی شهری از تئوری تا عمل که در دانشگاه کردستان برگزار می شود، اظهار داشت: برگزاری چنین همایش هایی باعث می شود مدیران اجرایی با مهندسی و طراحی های نوین در بافت های شهری آشنایی بیشتری پیدا کنند و بتوان چهره شهرها را زیباتر کرد.
وی با اشاره به این نکته که طراحی بافت های جدید در کنار بافت های سنتی سیمای شهرها را ناهمگون کرده است، افزود: مهندسی و طراحی درست در بافت های جدید می تواند این تضادها را از بین ببرد.
مدیر کل راه و شهرسازی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های انجام شده در برنامه چهارم توسعه اشاره کرد و ادامه داد: در زمینه طراحی شهری بر اساس برنامه چهارم توسعه کشور گام عملی بزرگی در طراحی اصولی بافت های شهری برداشته شد.
وجدی یادآور شد: تلاش برای استفاده بهینه از فضاها و کاهش هزینه های ساخت و ساز، ساماندهی سیما و منظر شهرها، احیا فرهنگ غنی شهرسازی گذشته و جلوگیری از ایجاد ناهمگونی های بصری از جمله فعالیت های صورت گرفته در برنامه چهارم توسعه کشور بود.
وی در ادامه به برنامه ریزی های صورت گرفته در چشم انداز پنجم توسعه کشور اشاره کرد و گفت: تجمیع در ساخت و سازهای طرح مسکن مهر، تدوین شیوه نامه اجرایی طراحی های شهری و تدوین ضوابط و مقررات طراحی شهری از مهمترین این برنامه ها است.
مدیر کل راه و شهرسازی کردستان تعریف سند جامع سیمای شهری، تعیین شاخص های لازم برای بازیابی هویت شهری گذشته، تدوین ضوابط احداث نمازخانه ها، تدوین مکان یابی و طراحی مجتمع های شهری و تدوین راهنمای پروژه راهنمای خدمات شهری از دیگر برنامه های چشم انداز پنجم توسعه کشور است.
همایش بین المللی طراحی شهری از تئوری تا عمل به مدت دو روز از 27 اردیبهشت ماه آغاز شده است و با برگزاری نشست های تخصصی آخرین دستاوردهای علمی و عملی در زمینه شهرسازی در ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این همایش با حضور استادانی از دانشگاه های تهران، علم و صنعت ایران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و استاد موسسه پژوهش هنر و طراحی دانشگاه بیرمنگام انگلستان در سنندج برگزار شد.
نظر شما