به گزارش خبرنگارمهر، مریم امامی ظهر پنجشنبه درنشست مسئولان و مدیران طرح هجرت استان در سالن شماره یک استانداری اظهار داشت: طرح ملی رحمت در راستای تقویت و تعالی فرهنگ و تعمیق باورهای دینی بانوان و برای آشنایی زنان خانه دار با آموزه های حیات بخش قرآن و سیره نبوی در کشور اجرایی شد
وی با تاکید بر محتوای خاص طرح رحمت در زمینه امور خانواده و بانوان گفت: با اجرای این طرح می توان موجبات تحکیم بنیان خانواده را فراهم کرد.
مسئول اجرای طرح ملی رحمت در کشور گفت: این طرح درسال 85 با رویکردد ینی با همکاری مبلغان در سطح کشور اغاز شد.
امامی به نقش مبلغان در تقویت و تعالی فرهنگ و باورهای دینی اشاره کرد و افزود: رسالت مبلغان افزایش بینش و بصیرت است و آموزش های شما می تواند در راستای انتخاب صحیح فرد در تصمیمات مراحل زندگی موثر واقع شود.
وی با اعلام اینکه طرح رحمت در شاخه های مختلف فعالیت می کند گفت: طرح رحمت در سطح کشوردر شاخه های کارگری، دانشجویی،د انش اموزی در حال فعالیت و آموزش هستند.
امامی گفت: ضرورتی ندارد که مکان اجرای طرح رحمت در مدارس باشد بلکه می توان در مساجد و کانون های فرهنگی و در مکان های مختلف این طرح را می توان برگزار کرد.
وی بیان داشت: علاوه بر تنظیم خانواده باید التزام خانواده را داشته باشیم و باید به فرزندآوری و فرزند پروری بپردازیم.
مسئول اجرایی طرح ملی رحمت کشور گفت: رشد جمعیت کشور در حال منفی شدن است وخانواده ها باید به فرزند آوری و فرزند پروری در جامعه بپردازند.
نظر شما