اين روزنامه آمريكايي همچنين فاش مي كند، ماموريتهاي عملياتهاي ويژه در اين برنامه پيش بيني شده است كه بيشتر به صورت فوق محرمانه باشند و فقط نيمي از مقامات كشور خارجي از آن آگاه شوند .
از نظر پنتاگون، مبارزه با تروريسم يك جنگ است و براي پيگيري، نيازمند آزادي مشابهي مانند جنگ عراق دارد. در جنگ عراق، عملياتهاي نظامي از نزديك با سفارت آمريكا در عراق هماهنگ مي شد.
اين روز نامه مي نويسد: وزارت امور خارجه آمريكا و سازمان سيا كه با اين طرح مبارزه كرده اند، مي گويند اين طرح خطرناك است زيرا قدرت سفير آمريكا و رئيس مقر سيا در كشورهاي ديگر كه وظيفه نظارت بر فعاليتهاي اطلاعاتي و نظامي آمريكا در كشورهاي ديگر را دارد، تضعيف مي كند .
مقامات دولت قبلي و فعلي آمريكا گفتند كه از دو سال پيش، وزارت امور خارجه آمريكا از تلاش پنتاگون براي اعزام نيرو هاي عملياتهاي ويژه به كشورهاي ديگر بدون تصويب رسمي سفير و بطور مخفيانه جلو گيري كرده است. وزارت خارجه براي ممانعت از اجراي اين طرح پنتاگون، جي كوفر بلاك را به عنوان هماهنگ كننده ضد تروريسم كه عملياتهاي ضد تروريستي سيا را بعد از حملات يازدهم سپتامبر رهبري مي كرد، انتخاب كرد .
دو تن از منابع آمريكايي گفتند: پنتاگون اين طرح خود را در پاكستان و يك كشور آمريكاي لاتين پياده كرد، بدون اينكه از قبل، تاييد سفير آمريكا در اين كشورها را كسب كند.
واشنگتن پست همچنين مي نويسد: مقامات پنتاگون كه با اين برنامه آشنا هستند، از اظهارنظر درباره اين برنامه خودداري كردند
نظر شما