دكتر حسينعلي شهرياري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: تجربه در اين سال ها نشان داده است كه با وجود برنامه ريزي ها و تدوين و تصويب دستور العمل ها بازهم در اغلب موارد پس از گذشت زمان تعيين شده مصوبه ها اجرا نمي شود ، براي نمونه بر اساس قانون بودجه سال 83 دولت موظف شد كه تمامي روستاييان را تا پايان سال 83 بيمه كند اما با وجود اينكه فقط سه هفته تا پايان سال باقي مانده حتي يك دفترچه بيمه هم براي اين افراد صادر نشده است.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس تصريح كرد: دولت بار ديگر تبصره بيمه شدن روستاييان را در بودجه سال 84 مطرح كرده اما بازهم براي آن منابع و اعتبارات لازم را پيش بيني نكرده است.
وي ادامه داد: صدور دفترچه بيمه مهم نيست بلكه بايد بر اساس صدور دفترچه اعتبار سرانه درمان آن هم پيش بيني شود اما دولت هيچ منبع مالي و اعيتباري را براي آن پيش بيني نكرده است ، بنابراين مشخص نيست كه در سال 84 نيز بايد بر اساس كدام اعتبار روستاييان بيمه شوند.
دكتر شهرياري اظهار داشت: با وجود اينكه بسياري از دستور العمل ها در مجلس تصويب مي شود اما در هنگام عمل و اجراي آنها فقط به ميزان 30 تا 40 درصد اجرا مي شود و علت آن هم ناشي از عدم اهميت مسوولان به سلامت مردم جامعه است.
نظر شما