به گزارش خبرنگار مهر، ب. ب، در آخرین دفاعیات خود گفت: من در جریان ال سی های داخلی نبودم. یکبار هم به خاطر ال سی های ارزی به مه آفرید اعتراض کردم. او به جای اینکه با من به عنوان مدیر عامل شرکت کار کند با افراد زیر مجموعه من در ارتباط بود. نوروز سال 89 از بخش اداری شرکت تماس گرفته و گفتند مه آفرید خواسته حقوق دو تن از کارمندان زیاد شود. دخالت او در شرکت و ارتباطش با افراد زیر مجموعه باعث شد خودرویی که از طرف گروه آریا در اختیارم بود تحویلشان بدهم و با دادن استعفا از شرکت خارج شوم.
در ادامه وکیل متهم نیز در دفاع از موکلش گفت: در جزاییات راحت نمی توان حکم صادر کرد. بحث علم نیز مربوط به قاضی صادر کننده حکم است. قاضی دادسرا با عنایت به علم نمی تواند مجرمیت صادر کند.
وی افزود: در رابطه با خرید حدود 20 ساختمان برای بانک آریا باید اعلام کنم این ساختمان ها از طریق برادر متهم خریداری شده بود.
وی افزود: ال سی های خارجی مشکلی نداشته است و موکلم نیز از ال سی های داخلی اطلاعی نداشته با توجه به اینکه موکلم نقش مجرمانه ای در پرونده 24 جلدی ندارد درخواست ارفاق برای وی را دارم.
پس از آخرین دفاعیات متهم و وکیل مدافعش قاضی نجفی نماینده دادستان تهران در جایگاه حاضر شد و با قرائت کیفرخواست دومین متهم دادگاه امروز گفت: آقای د. م، معاون بانک صادرات شعبه گروه ملی متهم به اختلال در نظام اقتصادی، معاونت در کلاهبرداری در شبکه بانکی، معاونت در تحصیل مال نامشروع و استنکاف از استیفای حقوق دولت است. بطوریکه امضای وی در تمام ال سی ها وجود دارد.
نظر شما