يك كارشناس كشاورزي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب افزود: با سرمايه گذاري در بخش كشاورزي و اصلاح ساختار اين بخش مي توان موجب كاهش ميليون ها تن واردات در اين بخش شد .
ايرج ملكي تصريح كرد: با توجه به اينكه پس از نفت بيشترين سرمايه گذاري در بخش دام صورت گرفته ، اما نوسان قيمت و نداشتن بازار شفاف براي فروش محصولات دامي اين بخش را با مشكل مواجه كرده و موجب ركود در اين بخش شده است .
وي سرمايه گذاري دربخش كشاورزي را ضروري دانست و گفت: با توجه به اينكه توليد دربخش كشاورزي با خطر پذيري همراه است ، سرمايه گذاري بايد در ابتدا توسط دولت انجام شود .
ملكي درمورد نقش دولت درزمينه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي ، گفت: دولت بايد با دراختيار قرار دادن امكانات و تسهيلات مناسب مانند زمين زراعي و اعتبارات بانكي براي اصلاح و به زراعي زمين هاي زراعي و خريد ماشين آلات كشاورزي موجب بالابردن انگيزه براي سرمايه گذاري در اين بخش شود .
وي ، سرمايه گذاري در بخش كشاورزي را راهكاري براي كاهش قيمت محصولات و فرآورده ها در اين بخش دانست و تاكيد كرد:اجراي تمامي عمليات كاشت ، داشت و برداشت به روش سنتي ، استفاده نكردن بموقع از كودهاي شيميايي و عدم بكارگيري ماشين آلات مدرن از پيامدهاي منفي عدم سرمايه گذاري در اين بخش و در نتيجه افزايش قيمت محصولات كشاورزي است .
نظر شما