به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعلی حداد عادل که امروز دوشنبه 1 خرداد در نشست مشترک اعضای پیوسته شورای فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی حضور داشت، گفت: کتابخانه ملی به پشتوانه جایگاه قانونی خود برای کتابخانه های کشور و سیاستگذاری در امر کتاب، منزلتی همانند بانک مرکزی برای بانک های دیگر را دارد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ادامه داد: کتابخانه ملی دارای سابقه و جایگاه والایی است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اهتمام خوبی برای رشد و توسعه این سازمان برداشته شده است. کتابخانه ملی مجهز و مورد استفاده پژوهشگران و دانشجویان است و حسن دیگری که دارد در همسایگی فرهنگستان بوده و بنابراین حق همسایگی هم داریم.
حداد عادل با اشاره به شاخص بودن کتابخانه ملی گفت: کتابخانه ملی از نمادهای علمی و فرهنگی در کشور است و به عنوان حافظه ملی ملت ایران عمل می کند. کتابخانه ملی آبرومند ساخته شده و روز به روز رشد داشته و قطعا آثار موجود در این مکان هم مورد استفاده مردم ایران و کشورهای فارسی زبان و منطقه قرار می گیرد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی نیز در معرفی خدمات و دستاوردهای سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: همه تلاش هایی که صورت می پذیرد، برای اثبات هویتی است که دیگران تلاش دارند، آن را مصادره کنند. سازمان متولی ساماندهی حافظه ملی کشور است و تلاش می کند از طریق هاب شبکه ملی دانش در تولید علم اثرگذار باشد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به اعضای شورای فرهنگستان نوید داد: کتابخانه ملی هر کتابی را که در حوزه علم و دانش روز در دانشگاه محل خدمت آنان مورد نیاز باشد، در اسرع وقت تهیه و در اختیار آنها قرار دهد.
صلاحی هم چنین آمادگی سازمان را برای برگزاری کارهای مشترک و همایش های تخصصی مشترک بین فرهنگستان و کتابخانه ملی اعلام کرد.
تعدادی از دانشجویان افغانی دوره کارشناسی ارشد و دکتری زبان و ادبیات فارسی نیز در این مراسم حضور داشتند و صلاحی به آنان قول مساعد داد: از امروز عضو افتخاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی هستید و می توانید به منابع سازمان دسترسی داشته باشید.
نظر شما