به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر شهناز آرمین دبیر علمی سمینار هدف از برگزاری سمینار عوامل میکروبی و مقاومت به آنها را گردآوری اطلاعات مربوط به وضعیت مقاومت در برابر عوامل آنتی میکروبیال ذکر کرد.
وی با اشاره به اینکه مصرف بی رویه آنتی بیوتیکها در کشور بیش از سایر عوامل، در ایجاد مقاومتهای ضد میکروبی دخیل است، گفت: علاوه بر آنتی بیوتیکهایی نظیر آموکسی سیلین و سفالکسین که بدون نیاز به نسخه پزشک در داروخانه ها عرضه می شوند، بر تجویز سایر آنتی بیوتیکها توسط پزشکان نیز نظارت دقیقی وجود ندارد.
دبیر علمی سمینار عوامل ضد میکروبی و مقاومت به آنها درباره عوارض ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی اظهار کرد: بیماری که با یک ارگانیسم مقاوم عفونت پیدا می کند طبعا طول دوره درمان برای وی افزایش می یابد و هزینه ای که باید بپردازد به این علت که باید آنتی بیوتیک جدیدتری را مورد استفاده قرار دهد بیشتر می شود. در واقع می توان گفت یک سیکل معیوب درمانی ایجاد می شود که تبعات مخصوص به خود را دارد.
وی با بیان اینکه این سمینار 8 امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان به همراه خواهد داشت، عنوان کرد: گروه هدف این سمینار متخصصان عفونی، ریه، گوارش و جراحی اطفال، نوزادان، داخلی، عفونی، پزشکان عمومی، داروسازان، پرستاران، ماماها و آزمایشگاهیان هستند.
سمینار عوامل ضدمیکروبی و مقاومت به آنها در روزهای چهارم و پنجم خردادماه جاری در دانشکده داروسازی واقع در بزرگراه نیایش برگزار می شود.
نظر شما