به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه دوره ای شورای حقوق بشر سازمان ملل که به بررسی وضعیت حقوق بشر بحرین اختصاص داشت، هیئت اعزامی از سوی رژیم بحرین در مقابل تمام انتقادات و اشکالاتی که از سوی کشورهای مختلف جهان از جمله متحدان این رژیم به وضعیت حقوق بشر در این کشور گرفته شد ، سکوت اختیار کرده و قادر به پاسخ گویی نبود.
هیئت نمایندگی رژیم آل خلیفه با وجود دروغ پردازی های واضح و تلاش هایش برای تحریف حقایق موجود، نتوانست کشورهای عضو شورا را در رابطه با اجرایی شدن توصیه های کمیته حقیقت یاب متقاعد کند.
بعد از قرائت گزارش کمیساری عالی حقوق بشر، نماینده اسلوونی نگرانی کشورش را از ادامه نقض حقوق بشر در بحرین اعلام کرد واز منامه خواست تا عاملان این جنایات را مجازات کند.
اسپانیا نیز از آل خلیفه خواست تا توافقنامه منع شکنجه و پروتکل اختیاری آن را بپذیرد.این کشور عضو اتحادیه اروپا همچنین خواستار توقف تهدیدهای اعمال شده علیه فعالان سیاسی و روزنامه نگاران که از 14 فوریه 2011 تا به امروز ادامه دارد ، پایان داده شود.
کشورهای سوئد ، سوئیس ، تایلند ، ترکیه ، انگلیس و دهها کشور دیگر عضو در سخنانی به انتقاد از عملکرد دولت آل خلیفه در سرکوب قیام مسالمت آمیز ملت بحرین پرداختند.
در این حال نماینده شیلی رسما از رژیم بحرین خواست تا قید و بندهای اعمال شده علیه آزادی بیان وعقیده را در این کشور برچیند مسئله ای که نماینده فرانسه در شورای حقوق بشر نیز بر آن تاکید کرد.
کشور ایرلند نیز از گزارشهای رسیده در رابطه با بد رفتاری با زندانیان ابراز نگرانی کرده و خواستار انجام تحقیقات بی طرفانه در خصوص این گزارشها شد.
نماینده هلند هم با ابراز نگرانی از ادامه بازداشت نبیل رجب حقوقدان بحرینی و مهدی ابو دیب رئیس جامعه معلمان بحرین ، خواستار فراهم شدن زمینه فعالیت احزاب وگروههای مخالف ونیز ازادی فعالیت های مطبوعاتی در بحرین شد.
به گزارش منابع خبری، هیئت اعزامی رژیم آل خلیفه در مقابل سیل گسترده انتقادات بین المللی سکوت اختیار کرده و قادر به هیچ پاسخی نبود.
حقانیت مردم بحرین اثبات شد/
سکوت و انفعال هیئت بحرینی در مقابل انتقادهای بین المللی
بر خلاف آنچه که رژیم آل خلیفه پیش بینی می کرد ، جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به جلسه ای برای انتقاد از نقض های مکرر و گسترده حقوق بشر در این کشور حوزه جنوبی خلیج فارس تبدیل شد.
کد خبر 1609511
نظر شما