حجت الاسلام محمد قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تعداد در پی استقبال پرشور و درخواست تعدادی از روستاها برای برگزاری مراسم اعتکاف از حدود 13 مکان مذهبی آمل در سال گذشته به حدود 20 مکان افزایش یافته است.
وی، تعداد شرکت کنندگان در مراسم اعتکاف پارسال در آمل را هزار و450 نفر اعلام کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود امسال در مراسم معنوی حدود دو هزار نفر از اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان شرکت کنند که بیش از سالهای قبل خواهد بود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل اضافه کرد: هر ساله نسبت به سال قبل بسیاری از جوانان و نوجوانان از این مراسم استقبال پرشورتری دارند که اداره تبلیغات اسلامی، امسال پذیرای همه معتکفان است.
قنبری با اشاره به اینکه روستاییا این شهرستان خواستار برگزاری مراسم اعتکاف در روستاها شدند تصریح کرد: اداره تبلیغات اسلامی آمل بر اساس امکانات موجود و استقبال معتکفان اقدام به افزایش تعداد مساجد و دیگر اماکن مذهبی برای برپایی این مراسم معنوی می کند.
وی اظهار داشت: معتکفان تا روز پنجشنبه 11 خردادماه یک روز قبل از برگزاری مراسم اعتکاف می توانند ثبت نام کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل گفت: این سنت حسنه و مبارک سالها به دست فراموشی سپرده شده بود که در طی سالهای اخیر، با تلاشهای سازمان تبلیغات اسلامی، احیا شد.
قنبری افزود: اعتکاف فرصت مناسبی برای خودسازی و تربیت آحاد جامعه به خصوص جوانان است و باید از این فرصت مناسب برای برنامه های تربیتی و اخلاقی استفاده کرد.
وی افزود: قرائت ادعیه و زیارت ها نظیر زیارت عاشورا و دعای عهد، برگزاری نماز جماعت، ختم قرآن و سخنرانی از جمله برنامه های اعتکاف در سه روز متوالی است.
ایام البیض ماه مبارک رجب در روزهای 11 و 12 و 13 رجب برگزار می شود.
نظر شما