احمد سالک در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه روز شنبه فراکسیون اصولگرایان گفت: از تمام اصولگرایانی که به شاخص ها و اصولی که توسط مقام معظم رهبری تبیین شده پایبند هستند و در چارچوب منشور اصولگرایی تعریف می شوند، دعوت کردیم که در جلسه روز شنبه فراکسیون فراگیر شرکت کنند.
همچنین وی در مورد فراکسیون رهروان ولایت گفت: یک مباحث کلی با شورای مرکزی این فراکسیون مطرح شده و به دنبال این هستیم که همه اصولگراها در فراکسیون اصولگرایان جمع شوند.
منتخب مردم اصفهان تشکیل فراکسیون فراگیر را لازمه مجلس نهم دانست و گفت: مجلس نهم اگر بخواهد پاسخگوی مطالبات و نیازهای مردم باشد باید یک فراکسیون واحد میان اصولگریان شکل گیرد.
وی همچنین در واکنش به اینکه برخی تشکیل فراکسیون اصولگرایان را غیر ممکن می دانند، گفت: یک قطار تا زمانیکه ایستاده مورد توجه نیست، اما زمانی که به حرکت در بیاید همه به آن سنگ می اندازند ، لذا این سیاه نمائی ها مانع تشکیل فراکسیون فراگیر نخواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه منتخبان مجلس نهم با وحدت کلمه فراکسیون اصولگریان را تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: منتخبین اصولگرا امانت نمایندگی مردم را به دوش می کشند؛ لذا اصولگرایان با وحدت و یکپارچه در سنگر مجلس شورای اسلامی از مبانی، اصول و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی حفظ و خواسته ها و مطالبات مردم را محقق خواهند ساخت.
به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در تالار مشروطه واقع در بهارستان ساعت 14:30 لغایت 19:30 شنبه مورخ 6/3/91 جهت انتخاب هیات رئیسه موقت فراکسیون و انتخاب هیات رئیسه پیشنهادی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
نظر شما