۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۳

حمید سجادی:

تغییرات روسای فدراسیون ها طبق اساسنامه است/ نگران تعلیق نیستیم

تغییرات روسای فدراسیون ها طبق اساسنامه است/ نگران تعلیق نیستیم

معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: تغییراتی که در فدراسیون های ورزشی صورت گرفته طبق اساسنامه آنهاست و هیچ نگرانی در این مورد وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید سجادی که امروز جمعه روی خط تلفنی برنامه ورزش و مردم آمده بود در مورد تغییراتی که در فدراسیون های ورزشی صورت گرفته است گفت: این تغییرات از گذشته بوده و قطعا در آینده هم ادامه خواهد داشت. ما تیم های نظارتی داریم که عمکلرد فدراسیون ها را بررسی می کنیم هر جا نیاز به تقویت باشد این کار را خواهیم کرد و هر جا هم نیاز به تغییرات باشد این اتفاق رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: قطعا تغییراتی که در راس فدراسیون های ورزشی رخ داده است طبق اختیارات وزارت ورزش و براساس اساسنامه فدراسیون هاست و در حالی که برخی از تعلیق فدراسیون های بین المللی صحبت می کنند اصلا هیچ جای نگرانی نیست چرا که با نامه نگاری به فدراسیون های بین المللی آنها را در جریان این مسئله قرار خواهیم داد که این تغییرات براساس اساسنامه است و مشکلی وجود ندارد.

معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه همه باید به این تصمیمات احترام بگذارند گفت: حضور مدیران کل استانها در راس فدراسیون ها به نوعی پاداش خوب کار کردن و تشویق آنهاست که در استانها خوب کار کرده اند.

کد خبر 1611280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha