۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۰۷

اخبار کوتاه ورزشی استان گلستان

اخبار کوتاه ورزشی استان گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: مسابقات شطرنج بیماران خاص، طرح استعداد یابی شنا بانوان، مسابقات تکواندو و دومیدانی از جمله اخبار کوتاه ورزشی گلستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، هیئت ورزشی بیماران خاص استان با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان و هیئت شطرنج به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر مسابقات شطرنج ویژه بیماران خاص را با حضور 21 ورزشکار برگزار کرد.
 
در این مسابقات آقایان گلوی، علی آرمند، کردجزی، کابوسی، نادریان و خانمها کوهستانی ، روحی و میرشکار در بخش بیماران خاص و نابینایان به مقامهای های برتر دست یافتند.

استعدادیابی بانوان در رشته شنا

مسابقات طرح استعداد یابی بانوان در در رشته شنا در استخر کوثر گرگان در دو رده سنی زیر 8 سال و 8 تا 12 سال در ماده های کرال سینه ، کرال پشت و قورباغه برگزار شد.

رده سنی زیر 8 سال: کرال سینه، نیایش نوروزی، مهدیه شیخ الاسلامی و نیلوفر وکیلی، کرال پشت: آرمیتا سرابی، آمیچیف  و مهدیه شیخ السلامی، ماده قورباغه: نیلوفر وکیلی، مهدیه شیخ السلامی و طراوت نظام دوست برتر شدند.

رده سنی 8 تا 12 سال: کرال سینه، طراوت عرب تربتی، نرگس نوروزی و زهرا غفاری، کرال پشت: زهرا غفاری، مریم سعیدی و نرگس نوروزی، ماده قورباغه: نرگس نوروزی، زهرا غفاری و طراوت عرب تربتی برتر شدند.

مسابقات تکواندو بانوان

به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و روز زن مسابقات آزاد و انتخابی تکواندو (پومسه) به میزبانی شهرستان گرگان با حضور 53 تکواندوکار از شهرستانهای مختلف گلستان برگزار شد.

در رده سنی زیر 14 سال ، سیلا حسام و مهشید زارعی از گرگان ، رده سنی 14 تا 17 سال معصومه عسگری و فاطمه کلاسنگیانی از گرگان و رده سنی 18 تا 29 سال زینب علاء الدین و فاطمه عمارلو از گرگان مقام اول و دوم را کسب کردند.

همچنین در قسمت تیمی  تیم گرگان متشکل از بانوان معصومه عسگری ، فاطمه کلاسنگیانی و صغری مزروعی مقام اول و تیم گرگان متشکل از خانمها مرضیه گیلانی ، روزان عرب عامری و شقایق مهقانی نیا مقام دوم را از آن خود کردند.

مسابقات دوگانه بانوان

هیئت ورزش سه گانه استان به مناسبت گرامیداشت روز زن و آزادسازی خرمشهر یک  دوره مسابقه دوگانه بانوان در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان را برگزار نمود . در این مسابقات در بخش جوانان یاسمن کیهانی، فهامه سیدین و پارمیس عزیز و در بخش بزرگسالان سعیده حسینی ، مینا اسماعیلی و محدثه عسگری عناوین اول تا سوم را از آن خود کردند.

کد خبر 1611447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha