۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۳۴

فروزنده خبر داد:

دفاتر پیشخوان شهری و روستایی دولت افزایش یابد/ نیروهای شرکتی ساماندهی شوند

دفاتر پیشخوان شهری و روستایی دولت افزایش یابد/ نیروهای شرکتی ساماندهی شوند

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور بر لزوم افزایش دفاتر پیشخوان دولت در مناطق مختلف شهری و روستایی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، لطف‌ الله فروزنده ظهر شنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی بر لزوم افزایش دفاتر پیشخوان شهری و روستایی در مناطق مختلف کشور تاکید کرد و گفت: در مناطقی که نسبت به وجود این دفاتر احساس نیاز شده که با هماهنگی دستگاههای ذی‌صلاح اقدامات لازم برای راه‌اندازی انجام شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون 250 خدمت در دفاتر پیشخوان دولت به مردم ارائه می‌شود، اظهار داشت: دولت در یکصد سفر استانی به بیش از 600 شهرستان کشور سفر کرده و دور دوم سفرها نیز آغاز شده که این سفر دستاوردهای بسیار زیادی در توسعه مناطق محروم، اتحاد و همبستگی ملی در کشور داشته است.

فروزنده حذف بروکراسی اداری را یکی از مهمترین دستاوردهای سفرهای استانی هیئت دولت دانست و گفت: با وجود اصلاحات انجام شده در نظام اداری انجام شده، هنوز سیستم اداری ما از بروکراسی رنج می برد که در این سفر ها هیئت دولت توانسته این بروکراسی پیچیده را دور زده و از نزدیک ترین مسیر خدمات خود را در اختیار شهروندان قرار دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور قرار گرفتن جمهوری اسلامی در موضع اقتدار در صحنه های بین المللی را از دیگر دستاوردهای مهم سفرهای استانی هیات دولت عنوان کرد و افزود: حضور پرشور مردم در استقبال از رئیس جمهوری و حمایت بی شائبه اقشار مردم از دولت موجب اقتدار روزافزون نظام در مقابل دشمنان شده است.

وی افزایش تعداد دانشجویان به 5.4 میلیون نفر و قرار گرفتن بیش از 98 درصد از افراد لازم التعلیم تحت پوشش آموزش و پرورش را نیز از دستاوردهای مهم سفرهای استانی رئیس جموری اعلام کرد و ادامه داد: در سال 85 ارزش تولید ناخالص ملی کشور 241 میلیارد دلار بوده که در اثر تلاش های دولت در سال 90 به 482 میلیارد دلار رسیده است.

فروزنده اضافه کرد: در آغاز به کار دولت دهم سرمایه گذاری خارجی در کشور 1.2 میلیارد دلار بوده که این میزان در سال 90 به بیش از 3.4 میلیارد دلار افزایش یافته، ذخیره صندوق توسعه ملی نیز تا کنون به 40 میلیارد دلار ریال رسیده است.

به گفته وی در زمان دولت نهم و دهم بالغ بر 18 هزار تخت بیمارستانی به تعداد تخت های کشور افزوده شده، 22 پالایشگاه و پتروشیمی اجرا شده که از این میزان تاکنون تعداد زیادی به بهره برداری رسیده و تعدادی نیز با روند مطلوبی در حال اجرا است.

فروزنده اضافه کرد: در سال 83 حجم تولیدات فولاد کشور 10 میلیون تن بود که این میزان در سال 90 به 20 میلیون تن افزایش یافته، تولید سیمان نیز از 30 میلیون تن در سال 83 به 74 میلیون تن در سال 90 رسیده که نشانگر افزایش کلان حجم سرمایه گذاری های صنعتی در کشور است.

وی با بیان اینکه در زمان دولت نهم 104 معدن بزرگ در کشور راه اندازی، 38 نمایشگاه صنعتی دایر و 36 پایانه صادراتی نیز شروع به کار کرده و 78 سیلوی عظیم گندم احداث و به بهره برداری رسیده و یا در دست اجرا است، گفت: تولیدات کشاورزی کشور از 87 میلیون تن در سال 84 به 110 میلیون تن در سال 90 افزایش یافته، سه هزارو 580 کارخانه و واحد صنعتی فراوری محصولات کشاورزی نیز به بهره برداری رسیده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: همچنین در زمان دولت نهم و دهم بالغ بر سه هزار و 365 پروژه شامل مجتمع های فرهنگی، کتابخانه، فضاهای ورزشی و موزه احداث شده که بخش عظیمی از این طرح های افتتاح و بخشی نیز در حال اجرا است. 

فروزنده در ادامه سخنان خود عنوان کرد: طی خدمت دولت نهم و دهم 897 کیلو متر آزاد راه، هفت هزارو 90 کیلو متر بزرگراه، 25 هزار و 700 کیلو متر راه روستایی در کشور احداث و به بهره برداری رسیده و یا در دست احداث است.

وی در ارتباط با طرح های مسکن مهر نیز گفت: از آغاز اجرای طرح های مسکن مهر در کشور تا کنون یک میلیون و 479 هزار واحد افتتاح و به بهره برداری رسیده، یک میلیون و 538 هزار واحد قابل افتتاح در سال جاری بوده و یک میلیون و 274 هزار واحد نیز در سال 92 آماده افتتاح و واگذاری به متقاضیان می شود.

کد خبر 1612414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha