کمال حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: وجود چهار هزار نوع ماده شیمیایی و سم در ترکیب دود سیگار و استنشاق آن سبب بروز مخاطرات سلامتی برای مصرف کنندگان دخانیات و اطرافیان میشود.
وی ادامه داد: بنابراین ارتقای آگاهی عموم از پیامدهای مصرف دخانیات و استنشاق تحمیلی دود آن در کاهش مصرف بسیار مؤثر است و ضروریست برای اثربخشی برنامههای کنترل و توقف دخانیات ، دسترسی آحاد جامعه به خدمات پیشگیرانه در راستای کاهش وحذف مصرف دخانیات ارتقاء یابد تا بتوان گامی مؤثر در راستای پیشگیری از ابتلا، به مصرف دخانیات و ترک سیگار و درمان افراد سیگاری و در نهایت جامعه ای عاری از دخانیات برداشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: کشور ما نیز همه ساله اقدامات و فعالیتهای اساسی برای ارتقاء سطح آگاهی عمومی به ویژه در بین نسل جوان ، نوجوان وزنان کشور با فرارسیدن ایام عاری و بدون دخانیات از چهارم لغایت10 خردادماه که سالروز جهانی آن مصادف با 31 ماه می (10 خرداد ) است، انجام می پذیرد.
وی صنایع دخانی مانعی برای تحقق اهداف سلامتی، ارزشهای دینی سدی در برابر ترفندهای صنایع دخانی، قلیان ترفند دیگری از سوی صنایع دخانی را از اسامی هفته دخانیات نام برد و افزود: نوجوانان، جوانان وزنان هدف اصلی صنایع دخانی، کنترل دخانیات یک مسئولیت همگانی، رسالت قوای سه گانه در برابر گسترش روزافزون مواد دخانی و دخالتهای صنایع دخانی چند ملیتی رامتوقف کنیم از دیگر شعارهای این هفته است.
حیدری ادامه داد: مسئولیت همگانی و همه جانبه برای کاهش تولید و عرضه، وجود محیطهای سالم وعاری ازدود دخانیات، توقف و حذف استفاده از مواد دخانی و ایجاد نگرش منفی نسبت به دخانیات در بین همگان به ویژه نوجوانان، جوانان و زنان را میطلبد و جدیت مسئولان امر استانی در نهادینه شدن برنامه بیشتر از پیش انتظار می رود.
نظر شما