به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محمدی در جمع مدیران ستادی زندانهای لرستان گفت: اگر خواهان دستیابی به نتایج مطلوب در برنامه های در دست اقدام هستیم لازم است از سطحی نگری به شدت دوری کنیم.
وی افزود: زمانی می توان به انجام مطلوب یک وظیفه و مسئولیت امیدوار بود که در ابتدا به آن کار اعتقاد داشته باشیم و سپس با یک برنامه مدون و زمان بندی شده و بهره گیری از روشهای علمی به اجرای آن بپردازیم.
محمدی با بیان اینکه امروز زندانبانی به یک کار کاملا تخصصی تبدیل شده است، ادامه داد: امروز در حوزه های پنج گانه نظم و امنیت، فرهنگی، اشتغال، آموزش و بهداشت و درمان دیگر به هیچ عنوان نمی توان با رویکرد سنتی و غیر علمی به نتایج مورد نظر رسید.
وی با بیان اینکه دیگر روشهای سالهای دور زندانبانی کشور منسوخ شده است، اظهار داشت: از سه دهه گذشته شاهد بروز و ظهور نوعی زندانبانی تازه متکی بر اصول انسانی، اسلامی و علمی هستیم که روند امور در زندانها را به طور کلی تغییر داده است.
مدیر کل زندانهای لرستان با اشاره به برنامه های ستاد کاهش آسیب ادامه داد: برنامه های ستاد کاهش آسیب رفتارهای پرخطر از آن دست برنامه های کاملا علمی، اصولی و قابل اجراست که توانسته نظم و اثرگذاری مطلوبی به فرآیند اصلاح و تربیت تزریق کند.
وی افزود: این برنامه که دارای استانداردهای بالایی است در صورت فراهم شدن زیرساختهای لازم می تواند حتی به عنوان یک برنامه بین المللی معرفی و عملیاتی شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: پیش از برنامه کاهش آسیب در سالهای گذشته شاهد برنامه های خوب دیگری مثل "برنامه کاهش جمعیت کیفری" نیز بوده ایم که رویکرد آن نیز توجه به حقوق انسانی زندانیان بوده است.
محمدی عنوان کرد: از آنجا که رویکرد سازمان زندانها اصلاح و تربیت زندانیان است لذا شایسته است اصول این فرآیند توسط مجریان آن به خوبی شناسایی شده و پس از مطالعه جزء به جزء مفاهیم و اهداف آن به شکلی کاملا هنرمندانه و خلاقانه به شکل گام به گام به اجرای آن پرداخت.
نظر شما