رييس اتحاديه چايكاران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب و با انتقاد از عدم اتخاذ تصميم گيري كارآمد از سوي دولت افزود : دادن وعده هاي بي اساس و عدم تصميم گيري از سوي دولت موجب شده كه 56 هزار خانوار چايكار به 7 تا 8 قاچاقچي چاي فروخته شوند بطوريكه اين وظيفه دولت است كه زمينه جلوگيري ازقاچاق اين محصول را فراهم كند نه من توليد كننده.
ايرج هوسمي با تاكيد بر اينكه با گذشت 100 سال از عمر چايكاري در كشور ، تا كنون راهكاري مثبت از سوي دولت براي صنعت چاي ارائه نشده است ، گفت: اگر مسوولان فكر مي كنند كه كشت چاي ديگر در كشور صرفه اقتصادي ندارد ، پس طرحي ارائه دهند كه كشت چاي در كشور صرقه اقتصادي ندارد و تكليف چايكار را روشن كنند .
وي تصريح كرد: تا كنون تكليف چايكار براي محصول چاي سال زراعي آينده از نظر برداشت ، چگونگي فروش و اصلاح باغات مشخص نشده است .
وي با اشاره به برخي موارد غير اصولي در طرح جديد ساماندهي چاي كشوركه از سوي مسئولان براي حل مشكلات صنعت چاي ارائه شده تصريح كرد: موارد مطرح شده در طرح جديد ساماندهي چاي نيزمانند دو طرح قبلي ارائه شده به ضرر توليد كننده بوده بطوريكه در اين طرح قيمت خريد چاي غنچه دو برگ از چايكار كيلويي 280 تومان عنوان شده و اين درحالي است كه چايكار براي برداشت اين محصول بايد كيلويي 500 تومان پرداخت كند .
نظر شما