به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش مسابقات استانی پیشکسوتان کشتی البرز در حالی برگزار شد که هیچ گونه اطلاع رسانی از طرف تربیت بدنی استان البرز به رسانه ها صورت نگرفت و پیشکسوتان کشتی که عمری را در این ورزش گذرانده اند خود شخصا برای پوشش خبر این مسابقات خبرنگاران را دعوت کردند و بعد از گذشت دو هفته هنوز نتایج این مسابقات درهیچ رسانه ای حتی پورتال تربیت بدنی کرج درج نشده است.
مسابقات استانی پیشکسوتان کشتی البرز با حضور کشتی گیران در شش رده سنی در استان البرز با حضور تماشاگرن چشمگیری در6 رده سنی، A, B, C, D, E, F برگزار شد که از سن 35 سال تا 65 سال با یکدیگر به رقابت پرداختند.
پیشرفت کشتی استان البرز در گرو توجه مسئولان است
یوسف ترابی یکی از مربیان و کشتی گیران مدال آور کرج با بیان اینکه پیشرفت کشتی استان البرز در گرو توجه مسئولان است، اظهار داشت: با توجه به اینکه رقابت های کشتی همچون فوتبال، والیبال و یا بسکتبال گروهی و چند نفره نیست و نتیجه مسابقه به تلاش کشتی گیر وابسته است افرادی که در این رشته پیشرفت می کنند و مطرح می شوند خیلی سریع جذب دیگر تیم های قدرتمند کشور می شوند.
خروج این سرمایه ها از استان به ضرر البرز است و مسئولان این امر باید کشتی استان را به سطحی برسانند که کشتی گیران جذب دیگر استان ها نشوند و در استان ماندگار شوند.
وی گفت: تیم کشتی استان البرز به دلیل محدودیت مالی نمی تواند همچون استان هایی مانند همدان در لیگ برتر شرکت کند.
یوسف ترابی اظهار داشت: پس از تخریب مجموعه تختی، هیئت کشتی در مجموعه شهید مطهری مستقر شده است که با توجه به شرایط فیزیکی این محیط خیلی مناسب فعالیتهای رشتهای چون کشتی نیست با این حال در طی این مدت دوسال سعی کردهایم حداکثر بهرهبرداری را از فضای موجود داشته باشیم تا خانه کشتی جدید استان تکمیل و به هیئت تحویل شود.
وی با بیان اینکه خانه کشتی تختی واقع در خیابان دانشکده کرج از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است، گفت: این خانه کشتی در سه طبقه در حال احداث است و با توجه به فضاهای تمرینی و اداری کافی که در آن لحاظ شده میتواند پاسخگوی نیازهای فراوان کشتی استان در بعد سخت افزاری باشد و مشکلات موجود ما را به حداقل برساند.
دبیر برگزاری این مسابقات به خبرنگار مهر گفت: هم اکنون نزدیک به دو هزار کشتیگیر به شکل سازمان یافته و مستمر در سطح استان به کشتی مشغولند و زیر نظر 180 مربی فعالیت میکنند در عین حال 48 باشگاه در سطح استان داریم که کشتی در آنها فعال است.
احمد مولایی ادامه داد: همچنین45 داور که پنج نفرشان دارای درجه بین المللی هستند در استان البرز فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: هدف هیئت کشتی استان البرز افزایش پنج برابری کشتی گیران استان البرز در قالب یک برنامه پنج ساله است و این مهم با توجه به پتانسیلهای بالای استان البرز دور از دسترس نیست.
نبود اسپانسر و حامی مالی قادر به شرکت در مسابقات لیگ برتر نیست.
مصیب ده بالایی رئیس هیئت کشتی البرز گفت: اگر زیرساخت ها و امکانات کشتی استان البرز فراهم شود البرز پتانسیل تبدیل به قطب کشتی کشور را دارا است و در واقع کشتی گیران مستعد خوبی در استان البرز وجود دارد که باید این افراد شناسایی و حمایت شوند.
مستعدهای کشتی البرز نیازمند شناسایی هستند
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز به مهر گفت: کشتی همچون گنج نهفته ای است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و افراد مستعد کشتی استان باید شناسایی شود و با یک برنامه ریزی و مدیریت دقیق و صحیح می توان افراد مستعد رشته ورزشی کشتی را شناسایی و تربیت کرد.
امیدواریم مسئولان ورزشی البرز به جای وعده های امیدوارکننده هر چه سریعتر به وضعیت کشتی در این استان سرو سامان بدهند تادر آینده شاهد رشد و ترقی این رشته ورزشی در استان باشیم و امکانات و تجهیزات استان به سطحی برسد که کشتی گیران مطرح در استان ماندگار شوند.
نظر شما